Ухапшен директор бивше Ђиласове фирме Direct media Јован Стојановић

ПРИВЕДЕНА И ДВА РУКОВОДИОЦА У МАРКЕТИНГУ РТС – МИЛИЦА ЂУРИЧИЋ ЈАЊИЋ И МИРЈАНА КАТАНИЋ

* Кривичном пријавом обухваћена и Јадранка Дринић (44), бивша директорка Direct media, која је ван земље где борави већ дужи временски период. За њом је расписана потрага

_________________________________________________________________

        Припадници МУП-а Србије ухапсили су директора Direct media, као и два запослена лица у маркетингу РТС-а због злоупотреба, сазнаје Б92.нет.

        Они су ухапшени по налогу Тужилаштва за организовани криминал.

        Такође, за исто дело сумњичи се још једна особа, бивша директорка у Direct media, која је ван земље и за којом је расписана потрага.

        Како сазнаје Б92 у МУП-у, полицијски службеници ПУ за град Београд, Управе криминалистичке полиције, Првог одељења у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал лишили су слободе Милицу Ђуричић Јањић (61), директора службе маркетинга РТС-а, Мирјану Катанић (55), шефа у служби маркетинга РТС-а и Јована Стојановића (47), директора Direct media.

        Они су приведени на основу сумњи да су злоупотребили положај одговорног лица (из чл. 227. став 3 у вези става 1, а све у вези чл. 33 и 35 КЗ).

        Такође је кривичном пријавом обухваћена и Јадранка Дринић (44), бивша директорка Direct media, која је ван земље где борави већ дужи временски период. За њом је расписана потрага.

        Пре више од месец дана у медијима најављена свеобухватна истрага због злоупотреба РТС и Direct media око реклама, чиме је оштећен буџет републике Србије.

        Direct media је маркетиншка агенција која је некада била у власништву Драгана Ђиласа.

        (Б92)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари