Кнежевић: На трагу сам Миловом кастоди рачуну – најбоље му је да спакује кофере, да не падне крв

КУСОВЦА НАЗВАО „ПОЛТРОНОМ И ИЗДАЈНИКОМ“, А БОШКОВИЋА – ДВОРСКИМ ЕВНУХОМ

* "Митрополија је један од стубова бића и опстанка црногорског народа. И сви ти протести који се дешавају мислим да је то спонтано, мислим да је то народ који не жели више на власти режим Мила Ђукановића и мислим да је са тим свих дешавањима Црна Гора близу неких промјена. Не могу промјене бити без политичких завршница

* ФАКТИ: Постоји прича да је Стаљин у своје време рекао да нема ништа боље него - кад уништиш непријатеља - попити флашу доброг црног вина. Изгледа да је Монтенегрин Кнежевић, бивши Ђукановићев пајташ и саучесник не само у политичком бизнису са вештачким идентитетом, већ спремио флашу црног Мило-Вранца. Узда се, ево, у кастоди-рачин, али још више у побуну оног дела Црне Горе до којег му је ранијих година било стало колико и Ђукановићу. Само, никуд Црна Гора неће ни кренути док све што су он и Ђукановић творили не буде на коцу сурово темељне истраге...

_______________________________________________________________________

        “НА ТРАГУ смо кастоди рачуна Мила Ђукановића, чекамо само још једну потврду аутентичности и вјерујте кад то објавим, то ће бити политички земљотрес”, открио је Душко Кнежевић, предсједник Атлас Групе, преноси Борба.

        Црна Гора је, додаје он, предмет интересовања свих, у земљи, иностранству и у региону и “чини ми се да никада нисмо били ближи Ђукановићевом крају”.

        “Дефинитивно имамо пола Црне Горе на улицама, ако то није довољно да власт оде и да схвати да они 30 година краду и експлоатишу, праве од Црне Горе једну рупу Балкана која не служи за примјер никоме, онда је јасно да су изгубили компас”, појашњава он.

        Прошла не година од “Коверте” и афера се не стишава а сад имамо Закон о слободи вјероисповијести и невиђени број људи на литијама.

        “Мислим да је црква и питање цркве доста осјетљиво у Црној Гори, да је Митрополија један од стубова бића и опстанка црногорског народа. И сви ти протести који се дешавају мислим да је то спонтано, мислим да је то народ који не жели више на власти режим Мила Ђукановића и мислим да је са тим свих дешавањима Црна Гора близу неких промјена. Промјена нема без нове техничке Владе, не могу промјене бити без политичких завршница. Оно што сам ја рекао Ђукановићу, сада му понављам. Најбоље да спакује кофере и напусти Црну Гору и да не дозволи да крв падне у Црној Гори”, рекао је он.

        На питање како коментарише изјаву министра Предрага Бошковића да су литије негације Црне Горе и црногорског бића, он додаје:

        “Тај министар Бошковић, тај дворски евнух и бивши бијели орао сигурно по налогу Мила Ђукановића излази и то прича, али се ради о једном безвезном лику, тако да његове изјаве не значе ништа, истиче он.

        Милова авантура по Мајамију, каже Кнежевић, кошта много.

        “Сам лет преко океана кошта 200 до 250 хиљада, а то су плаћала браћа по матери и они то спонзоришу, сматра он.

        Нагласио је да је Срђан Кусовац, шеф владиног Бироа за односе са јавношћу полтрон и издајник.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари