Нема замене за Пековића

Убедљив пораз Партизана у деветом колу Ц групе кошаркашке Евролиге

  • Да би се шести пут заредом нашао међу 16 најбољих тимова Европе, Партизану ће наредног четвртка у Пиониру бити довољан и пораз од Арманија са мање од четири поена разлике

         МАДРИД, (ФоНет) - У деветом колу Ц групе Евролиге, кошаркаши Партизана изгубили су у Мадриду од Реала резултазом 101:83 (27:15, 25:22, 24:19, 25:27), али су задржали шансе да се пласирају у топ 16 фазу такмичења.

         Да би се шести пут заредом нашао међу 16 најбољих тимова Европе, Партизану ће наредног четвртка у Пиониру бити довољан и пораз од Арманија са мање од четири поена разлике.

         Црно-бели су уочи последњег кола на четвртом месту у групи Ц са учинком од четири победе и пет пораза, док је Армани, после победе против Шарлроа, на петој позицији са скором 3-6.

         Дуел потив Реала Партизан је одиграо веома лоше. Иако нису имали шта да изгубе, јер је "краљевски клуб" био апсолутни фаворит, црно-бели су одиграли веома стегнуто и бојажљиво и Реал је без превише проблема стигао до седме победе.

         После два узастопна пораза у Евролиги, очигледно је да првак Србије има великих проблема да пронађе праву игру после одласка Николе Пековића.

         Црно-бели у нападу више немају доминантну игру у рекету, а доста проблема има и у одбрани, па је Партизан и вечерас имао мање скокова од противника.

         Навијачима Партизана остаје нада да ће Пионир остати неосвојив терен и да ће шампион Србије пласманом у другу фазу такмичења наставити фантастичан низ успешних наступа у Евролиги.

         Реал: Томић 8, Санс 3, Суарес 4, Рејес 15, Миротић 20, Родригес 8, Величковић 2, Бегић 6, Керол 22, Синглер 8, Љуљ 5.

         Партизан: Ло 11, Кецман 2, Радуљица 7, Јарамаз, Лучић 13, Милосављевић 9, Катић 12, Бешовић, Божић 6, Чакаревић 2, Мачван 16, Анђушић 5.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари