Трампов главни адвокат: Бајденов изборни штаб је реализовао централизовани план за крађу избора

ДОБИШЕ И АМЕРИКАНЦИ СВОЈ „УДРУЖЕНИ ЗЛОЧИНАЧКИ ПОДУХВАТ“

Рудолф Ђулијани

* Рудолф ЂУЛИЈАНИ: „Када смо започели истрагу, <...> брзо је постало јасно да се не ради о појединачним случајевима фалсификовања (резултата) гласања у појединим државама. У свим државама је примењена готово идентична шема за намештање изборног резултата, што је сваком искусном истражитељу и тужиоцу довољно да претпостави да је постојао план

* „Фокус је нарочито био на великим градовима у којима постоји дуга историја корупције. У Филаделфији, главном граду Пенсилваније, списак изборних превара је толики да би могао да напуни библиотеку.Исто се може рећи и за Детроит... Бајден је направио најбољи тим за изборне преваре на свету, али су направили значајне грешке и ухватили смо их. Коверте у којима су стизали листићи су бацане, па су једино остали гласачки листићи, што значи да је могао да их пошаље Мики Маус, мртав човек или иста особа 30 пута“

_______________________________________________________________

       ЗВАНИЧНИ Вашингтон био је веома поносан на себе када је успео да српске лидере из Београда и са Пала веже мртвим чвором удруженог злочиначког подухвата. А сада су и саме Сједињене Државе добиле своју верзију удруженог злочиначког подухвата.

       Адвокат актуелног председника САД Доналда Трампа Рудолф Ђулијани изјавио је да је на председничким изборима одржаним 3. новембра централизовано намештање гласова.

        „Када смо започели истрагу, <...> брзо је постало јасно да се не ради о појединачним случајевима фалсификовања (резултата) гласања у појединим државама. У свим државама је примењена готово идентична шема за намештање изборног резултата, што је сваком искусном истражитељу и тужиоцу довољно да претпостави да је постојао план“ - нагласио је Ђулијани.

       У плану демократа за крађу победе главну улогу су имали – нагласио је Трампов адвокат - велики градови под контролом демократа.

       „Фокус је нарочито био на великим градовима у којима постоји дуга историја корупције. У Филаделфији, главном граду Пенсилваније, списак изборних превара је толики да би могао да напуни библиотеку.Исто се може рећи и за Детроит. Те градове воде демократе. Ту у потпуности контролишу изборне комисије, а на несрећу имају неке судије које су на њиховој страни и који ће давати смешна и ирационална мишљења о изборним преварама“.

       Ђулијани је навео да је у Пенсилванији забележено 682.770 гласачких листића пристиглих поштом за које "постоје сведочења да нису преконтролисани у време када су стигли на бирачка места".

       Ђулијани је оптужио изборни штаб Џоа Бајдена да је "направио најбољи тим за изборне преваре на свету". И истакао:

       „Али, направили су значајне грешке и ухватили смо их. Коверте у којима су стизали листићи су бацане, па су једино остали гласачки листићи, што значи да је могао да их пошаље Мики Маус, мртав човек или иста особа 30 пута, а све то се дешавало“.

       Ђулијани је потврдио да је Трампов изборни штаб повукао тужбу којом је оспорио резултате пребројавања гласова на председничким изборима у Мичигену.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари