Вулетић: Вучић лажима о Црној Гори хушка на нови рат на Балкану

ПРЕДСЕДНИК ГДФ ПОЗВАО БРИСЕЛ И БЕРЛИН ДА РЕАГУЈУ ДОК НЕ БУДЕ КАСНО

* ФАКТИ: Може ли Зоран Вулетић да мисли да неко из Србије шири лажи о Црној Гори Мила Ђукановића и да тако „хушка на нови рат на Балкану"? Сам је потврдио да у данашњој Србији и он има то право и да се њиме користи, оптуживши за тако опасне лажи председника Србије. Једино и не покуша да – макар и једним јединим полуаргументом – оспори тврдње које је приписао Александру Вучићу: да су ДПС и Ђукановић ширили "антисрпску хистерију" и спроводили политику "великоцрногорског национализма“ и да је да је Србима у Црној Гори под њиховом влашћу било „скоро све ускраћено, сем ваздуха“. Сјајан грађаниста, демократа и Европејац!  Једино што му не пада на памет да чак ни лажи о ДПС и Милу нису нужно исто што и лажи против Црне Горе. Да је Вулетић држављанин његовог Монтенегра – Ђукановић би се њиме поносио!

___________________________________________________

       ПРЕДСЕДНИК Грађанског демократског форума (ГДФ) Зоран Вулетић оптужио је данас председника Србије Александра Вучића да "лажима о Црној Гори хушка на нови рат на Балкану".

       "Вучић лажима о Црној Гори хушка на нови рат на Балкану, шаље своје људе у Никшић и подстиче сукоб у Црној Гори. Понавља се матрица Милошевића из 1990-их", написао је Вулетић на Твитеру.

       Позвао је Брисел и Берлин да реагују, "док не буде касно".

       Вучић је данас изјавио да је Србима у Црној Гори у време власти Демократске партије социјалиста (ДПС) било "скоро све ускраћено, сем ваздуха".

       Вучић је оптужио председника Црне Горе и ДПС-а Мила Ђукановића да шири "антисрпску хистерију" и да спроводи политику "великоцрногорског национализма".  

       (Бета)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари