Карлсон: САД се спремају да 2024. године започну велики рат са Русијом

ТВРДИ ДА ЈЕ ИСТИНА ДА ЈЕ БАРАК ОБАМА 1999. „ИМАО СЕКС“ СА Л. СИНКЛЕРОМ СА КОКАИНСКИМ УВОДОМ

* Такер КАРЛСОН: „Бела кућа се нада да ће тим ратом омогућити актуелној администрацији да концентрише ратна овлашћења у својим рукама и тако победи на изборима 2024-те“

* Упозорио је да у контексту „криминализације унутрашње политике“ у Сједињеним Државама амерички демократски естаблишмент почиње да гледа на рат као на једини начин да остане на власти. Оценио је да политички прогон бившег шефа државе Доналда Трампа показује да Бела кућа неће моћи да се заустави јер се плаши одговорности у случају пораза

* „Већ 2008. године постало је јасно да је Барак Обама имао секс са мушкарцима и да је користио крек. Лари Синклер се јавио и рекао: 'Потписаћу изјаву под заклетвом.' - и он је то урадио. "Идем на полиграфско тестирање" - и он је то урадио. Синклер је овако наступио у Националном прес клубу 2008. године када се Обама кандидовао за председника“

* Нагласио је: „Разговарао сам са Ларијем Синклером. Он јесте био у затвору, али је из њега изашао пре 40 година. Он има кривични досије и сиромашан је, има и неуредан живот и искуство у варању, али његова прича прича о Обами је, ако је одслушате у детаљима, несумњиво истинита.”

______________________________________________________________

          ВЛАСТИ Сједињених Држава се спремају да 2024. године започну велики рат са Русијом, изјавио је познати амерички новинар Такер Карлсон.

          У интервјуу који је дао радио-водитељу Адаму Каролу, нагласио је да ће Бајденова администрација на тај начин покушати да задржи власт у САД:

          „Они ће се борити са Русијом. Следеће године долази врући рат између САД и Русије“.

          Навео је да војни инцидент са Пољском може послужити као изговор за почетак сукоба, а да лично сумња у успех америчке војске у том рату.

          „Бела кућа се нада да ће тим ратом омогућити актуелној администрацији да концентрише ратна овлашћења у својим рукама и тако победи на изборима 2024-те“.

          Карлсон сматра да у контексту „криминализације унутрашње политике“ у Сједињеним Државама амерички демократски естаблишмент почиње да гледа на рат као на једини начин да остане на власти.

          Према његовим речима, политички прогон бившег шефа државе Доналда Трампа показује да Бела кућа неће моћи да се заустави јер се плаши одговорности у случају пораза.

          Карлсон је у истом интервјуу поновио је оптужбу Американца Ларија Синклера да је Обама купио и шмркао кокаин пре него што су њих двојица „имали секс“ 1999. године.

          Он Синклерове тврдње сматра уверљивим, а ћутање америчких медија о томе објашња претњама које им је упућивао Обамин изборни штаб.

          У разговору са Каролом је рекао:

          „Већ 2008. године постало је јасно да је Барак Обама имао секс са мушкарцима и да је користио крек. Лари Синклер се јавио и рекао: 'Потписаћу изјаву под заклетвом.' - и он је то урадио. "Идем на полиграфско тестирање" - и он је то урадио.

Барак Обама је још као студент "теоријски

образлагао" своју бисексуалност

          Синклер је овако наступио у Националном прес клубу 2008. године када се Обама кандидовао за председника.

          Синклер је провео више година у затвору због фалсификовања, преваре и крађе, а такође је тврдио да је бивши председник имао још једног љубавника. То је детаљно описано у књизи коју је 2009-те сам издао. Под насловом „Барак Обама и Лари Синклер: Кокаин, секс, лажи и убиство“.

          Карлсон инсистира да су Синклерове тврдње истините: „Разговарао сам са Ларијем Синклером. Он јесте био у затвору, али је из њега изашао пре 40 година. Он има кривични досије и сиромашан је, има и неуредан живот и искуство у варању, али његова прича прича о Обами је, ако је одслушате у детаљима, несумњиво истинита.”

          Карлсон је такође указао на писмо које је Обама послао својој бившој девојци, у којем је детаљно описао своје фантазије о истополном сексу.

          Обама, тада 21-годишњи, писао је Алекс Мекнеру у новембру 1982. године, са којим је имао везу док је похађао Западни колеџ у Лос Анђелесу. Будући амерички председник ушао је у тему хомосексуализма и признао да „воли да води љубав са мушкарцима свакодневно, али у машти“, наводи се у раније редигованом делу писма до којег је дошао Њујорк пост.

          Обама је описао хомосексуалност као начин да се одвоји од садашњости и потенцијално побегне од понављајуће театралности земаљског постојања, пише Дејли мејл.

          Упркос овим признањима, Обама је у писму признао да је прихватио свој мушки идентитет и да радије живи у складу са њим. Открио је још: „Али, када се вратим у тело, видим да сам се родио као мушкарац, па да прихватим ту датост“, додао је он.

          Обама је 2004. изјавио: „Не мислим да је брак грађанско право“ и рекао да мисли да хомосексуалност „није избор“.

           Док је био у Белој кући, помогао је да се 2015. у целим САД легализују истополни бракови.


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари