Организација „We The People“ позвала Трампа да одржи нове изборе под надзором војске

ТАЈ ЗАХТЕВ ПОДРЖАВА И БИВШИ ТРАМПОВ САВЕТНИК ГЕНЕРАЛ МАЈКЛ ФЛИН

Мајкл Флин и Доналд Трамп

* Проgласом названим „Convention“ актуелни председник САД позван и проглашавањем ограниченог ванредног стања спречи грађански рат у земљи

__________________________________________________________

       ДОНАЛДА Трампа је бивши саветник за националну безбедност Мајкл Флин, којег је пре неки дан помиловао, позвао да прогласи ванредно стање у земљи и одржи нове председничке изборе под надзором војске.

       Нагласио је да је та мера „неопходна да би се избегао грађански рат“.

       Флин овај позив шири преко интернета под слоганом „Слобода никада не клечи осим пред Богом“.

       Тачније: преко организације „We The People“ и њеног прогласа под насловом „Convention“.

       У том манифесту организације подсећа се да је о Абрахам Линколн својевремено суспендовао грађанске законе. У том контексту се грађански рат Севера и Југа 1861-1865 упоређује са садашњим нападима припадника покрета Antifa и Black Lives Matter на неке од највећих градова САД и на традиционалне америчке вредности.  

       „Да би промовисали своје идеје, ови социјалисти захтевају да се полицији одузме финансирање, праве хаос и уништавају владавину закона која штити милионе обичних Американаца“ - стоји у тексту манифеста. И додаје:

       „Резултат свега овога су масовни озбиљних злочини са насиљем и смртним случајевима у нашим градовима, уништавање малих фирми по пријавама ових левичарских политичара, од којих многе финансирају домаћи и међународни комунисти. Нападнути смо, али не из иностранства, већ изнутра!“

       „We The People“ је устала и против „масовних изборних превара у корист демократе Џоа Бајдена“.

       И обратила се са иницијативом непосредно Трампу:

       „Када судови и Конгрес САД не испуњвају своје обавезе у складу са 12. амандманом, ви сте, господине председниче, дужни да  будете спремни да одмах уведете ограничено ратно стање и да привремено суспендујете Устав да би поновљене изборе могла да надзире војска“.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари