Рамасвами: Ако постанем председник САД – нећу ратовати по свету већ против наше „дубоке државе“

ОБЕЋАО ДА ЋЕ ОТПУСТИТИ 75 ОДСТО ВАШИНГТОНСКИХ ЧИНОВНИКА И ОГРАНИЧИТИ ИМ МАНДАТ НА 8 ГОДИНА

Вивек Рамасвами

* Вивек РАМАСВАМИ који се бори за номинацију Републиканске партије за председника САД: Деловање „дубоке државе“ мора бити заустављено. Зато ћу отпустити 75 одсто федералних чиновника јер не раде за САД. Укинућу владине ресоре који не би требало да постоје, поставити 8-годишњи лимит службе за све федералне чиновнике и увести буџетирање од нуле. Овако се реално може исушити вашингтонска мочвара. Овако се може уништити „дубока држава

_________________________________________________

        AМЕРИЧКИ републикански председнички кандидат Вивек Рамасвами рекао је Fox News Фокс да ће – ако постане шеф државе - отпустити 75 одсто федералних чиновника и тако „исушити мочвару“ „дубоке државе“ Сједињених Држава.

        Објаснио је: „Ако започнем рат, то неће бити нови бесмислени рат у иностранству, већ рат против наше властите владе у сенци и ја ћу победити. Деловање „дубоке државе“ мора бити заустављено. Људи које бирамо да воде владу морају радити само за владу. Мислим да не тражим превише. Али, данас ствари у Сједињеним Америчким Државама не функционишу тако“.

         Додао је: „Ако водите неку компанију, а не можете да некога у њој  отпустите, то значи да не ради за вас. Зато ћу отпустити 75 одсто федералних чиновника јер не раде за САД. Укинућу владине ресоре који не би требало да постоје, поставити 8-годишњи лимит службе за све федералне чиновнике и увести буџетирање од нуле. Овако се реално може исушити вашингтонска мочвара. Овако се може уништити „дубока држава“.

        Рамасвами је закључно нагласио: „Ево, оваако имам намеру да водим државу. Уколико уђем у Белу кућу као председник Сједињених Држава“.


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари