Трамп: Болтон лупа, то је један од најглупљих људи у Вашингтону

БИВШИ ТРАМПОВ САВЕТНИК УВОЂЕЊЕ ВАНРЕДНОГ СТАЊА У НЕКИМ ДРЖАВАМА НАЗВАО „ЗАСТРАШУЈУЋИМ“

* ФАКТИ: Председник САД је, ево, признао да је за саветника за националну безбедност био изабрао једног од најглупљих људи у Вашингтону! Шта је, дакле, доња граница: да не буде баш најглупљи?! А „један од...“ – може. Добро, и под претпоставком да му је Болтона `увалила` његова Републиканска партија – како је овај Амер, који је морао знати да сам није ни из резервног шпила `дубоке државе`, мислио да се носи са њом са кардовима Болтонове памети и профила (`дубока држава` у републиканској верзији)?

____________________________________________________________

       ДОНАЛД Трамп осудио је данас став свог бившег саветника за националну безбедност Џона Болтона који се успротивио предлогу генерала Мајкла Флина да се уведе ванредно стање у неким државама како би се поновили избори, објавио је Daily Mail.

       „Шта би Болтон, један од најглупљих људи у Вашингтону, могао да зна?", поручио је Трамп путем Твитера.

       Трамп је подсетио на Болтонове речи док је био на месту саветника.

       "Да није Болтон особа која је жестоко лупила пред ТВ камерама 'решење за Либију' и објашњавајући шта ће САД да раде по питању Северне Кореје? Имам у архиви прегршт Болтонових глупости", додао је Трамп.

       Он је жустро одреаговао на Болтонов интервју ЦНН, у којем је назвао увођење ванредног стања у неким америчких државама "застрашујућом идејом".

       Трамп, као што се види, није изнео свој став према наводној Флиновој идеји-иницијативи.      


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари