Трамп: Имам одличне односе са Путином – то је добро а не лоше

ПОСЛЕ ПОБЕДЕ У АЈОВИ ОБЕЋАО ДА ЋЕ ВРЛО БРЗО ОКОНЧАТИ РАТОВЕ У УКРАЈИНИ И ИЗРАЕЛУ

* Белгијски премијер Александер Де Кро, говорећи у Европском парламенту, оценио је да ће Европа „остати сама” ако се Трамп врати у Белу кућу. Додатно је прецизирао: „Европа ће бити препуштена сама себи као никада раније. Ми Европљани не треба да се плашимо те перспективе, морамо је прихватити“

________________________________________________________________

         БИВШИ амерички председник  Доналд Трамп, који претендује да се врати у Белу кућу, после победе на републиканским предизборима у Ајови, још једном је обећао да ће „врло брзо” окончати ратове у Украјини и Израелу.

         „Ситуација у Украјини и Израелу је страшна, али ћемо те проблеме решити. Врло брзо", рекао је.

         Истовремено је нагласио да има одличне односе са Владимиром Путином и оценио да је то добро, а не лоше, шта год тврдили „лажљиви медији”.

         Трамп је додао да добро познаје и Путина и украјинског председника Владимира Зеленског, чиме је јасно ставио до знања да може да договори њихове преговоре.

         Белгијски премијер Александер Де Кро, говорећи у Европском парламенту, оценио је да ће Европа „остати сама” ако се Трамп врати у Белу кућу.

          Додатно је прецизирао: „Европа ће бити препуштена сама себи као никада раније. Ми Европљани не треба да се плашимо те перспективе, морамо је прихватити“.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари