Трамп обећава својима да ће САД од Русије и Кине заштитити „непробојном куполом“

ЗНА ДА СУ АМЕРИ У СТРАХУ ОД РУСКИХ ХИПЕРСОНИЧНИХ РАКЕТА, ПА ЗА УЗОР УЗЕО ИЗРАЕЛСКУ „ГВОЗДЕНУ КУПОЛУ“

* „Свет је са Џоом Бајденом постао много опаснији. Трећи светски рат би био катастрофа без преседана, таква да би прва два светска рата изгледала као веома мале битке. Нема веће и смртоносније претње од нуклеарног оружја и хиперсоничних пројектила који са нуклеарним бомбама могу да збришу читаве градове, па чак и земље за неколико минута. Не можемо дозволити да се то догоди!“

* „Створићу штит који ће заштитити Америку од ракетних напада. Имаћемо мир кроз силу. Имали смо га, а нисмо имали ратове. Током Трампове администрације нисмо имали ратове - запамтите ово“

______________________________________________________

         ДОНАЛД Трамп није био у стању да спречи Џоа Бајдена и његове демократе да га покраду на председничким изборима 2020-те, али сада обећава Американцима да ће целу територију САД заштитити од руских и кинеских хиперсоничних ракета.

         Објавио је да ће, ако 2024. године буде поново изабран за председника САД, створити непробојни систем противракетне:

         „Свет је са Џоом Бајденом постао много опаснији. Трећи светски рат би био  катастрофа без преседана, таква да би прва два светска рата изгледала као веома мале битке. Нема веће и смртоносније претње нуклеарног оружја и хиперсоничних пројектила који са нуклеарним бомбама могу да збришу читаве градове, па чак и земље за неколико минута. Не можемо дозволити да се то догоди!“

         Своје обећање је додатно распламсао речима:

         „Створићу штит који ће заштитити Америку од ракетних напада. Имаћемо мир кроз силу. Имали смо га, а нисмо имали ратове. Током Трампове администрације нисмо имали ратове - запамтите ово".

         Бивши председник САД је такође обећао да ће сарађивати са Конгресом и „нашим славним војним лидерима“ које ће именовати да замене садашње ради прављењаи „најсавременијег одбрамбеног ракетног штита нове генерације“:

         „Америка мора да има непробојну куполу над собом да заштити наш народ. Пример за угледање може нам бити Израел са својим одбрамбеним ракетним системом „Гвоздена купола“. У сваком случају, морамо бити у стању да заштитимо своју земљу, своје савезнике и наше војне објекте широм света од претње хиперсоничних пројектила, без обзира одакле буду лансирани. Наши противници морају да схвате да ће они, а не Сједињене Државе, бити потпуно уништени ако се усуде да испале ракете на нашу земљу“.

          Сједињене Државе су се одавно повукле из споразума о ПРО, али признају да нису у стању да одбију масовне ракетно-нуклеарне ракетне ударе са стране Русије или Кине.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари