Трампов изборни штаб: У изборе су се умешале Куба, Венецуела и вероватно Кина

ТВРДИ ДА СУ САРАДНИЦИ DOMINION БИЛИ ОБУЧЕНИ ЗА УНИШТАВАЊЕ ГЛАСОВЕ ЗА ТРАМПА

* Члан штаба Сидни ПАУЕЛ: Уплитање у изборе ишло је и преко система за гласање Dominion и софтвера Smartmatic који су омогућавали техничко гласање и бројање

* Уплитање у изборе ишло је и преко система за гласање Dominion и софтвера Smartmatic који су створили услове да се обезбеди Бајденова победа.

* Smartmatic Technology Software наводно припада бизнисмену из Венецуеле

______________________________________________________________________

         ЧЛАН правног тима Доналда Трампа – Сидни Пауел – изјавио је да је уверен  да су Венецуела и Куба, а можда и Кина, имале „масовни утицај на председничке изборе у САД преко комунистичког новца“.

       „Заиста се суочавамо са масовним утицајем комунистичког новца преко Венецуеле, Кубе и вероватно Кине на наше изборе. Уплитање у изборе ишло је и преко система за гласање Dominion и софтвера Smartmatic који су омогућавали техничко гласање и бројање“.

       Пауел је објаснио да су те компаније „створиле услове да се обезбеди Бајденова победа“.

       Посебно је нагласио да Smartmatic Technology Software припада бизнисмену из Венецуеле, а да такође има везе са руководством те земље.

       Трампов првни тим такође тврди запослених у Dominion Voting Systeme били обучени да „уништавају гласачке листиће предате за Трампа“.

       Обе ове компаније одбациле су оптужбе за превару.

       Главни Трампов адвокат Рудолф Ђулијани на исту тему је рекао:

       „Многи гласови пребројани су изван Сједињених Држава, па су стога били потпуно отворени за хакерске нападе и промене, што је учинила компанија специјализована за изборне преваре. Имамо сведоке који су говорили о сличним стварима у својим земљама, које су из Венецуеле извезли господин Мадуро и господин Чавез, ту је и Куба. Знамо да Кина има значајно присуство у Венецуели и дубок интерес да се обезбеди да господин Трамп не настави свој посао“.

       „То је страно уплитање у наше изборе у најкритичнијој форми која се може замислити и мора бити заустављено“ – додао је Пауел.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари