Трампов син: Украјина је нова религија демократа у Сједињеним Државама

THE ECONOMIST: САД СУ ОДЛУЧИЛЕ ДА ПРЕКО СУКОБА У УКРАЈИНИ ОЈАЧАЈУ СВОЈУ МОЋ У СВЕТУ

Доналд Трамп Млађи

* Доналд ТРАМП Млађи: Првосвештеник нове религије је председник Украјине Владимир Зеленски. Нова религија је наследила религију пандемије Ковид-19 чији првосвештеник је био бивши виши медицински саветник председника Сједињених Држава Ентони Фаучи. Та религија је заменила глобално загревање, а њена врховна свештеница је била Грета Тунберг“

________________________________________________________

         УКРАЈИНА је нова религија демократа у Сједињеним Државама, која је заменила Ковид-19 – изјавио је Доналд Трампа Млађи.

         Син бившег председника САД додатно је рекао на исту тему:

         „Украјина је нова религија америчке левице. Њен  првосвештеник је председник Украјине Владимир Зеленски. Нова религија је наследила религију пандемије Ковид-19 чији првосвештеник је био бивши виши медицински саветник председника Сједињених Држава Ентони Фаучи. Та религија је заменила глобално загревање, а њена врховна свештеница је била Грета Тунберг“.

         Лондонски лист The Economist је објавио да будућност да је Украјине неизвесна и због бројних проблема са којима се Запад суочава.

         Навео је да су Сједињене Државе одлучиле да ојачају свој ауторитет помоћу украјинског сукоба „пошто су земље широм света биле закључиле да америчка моћ опада“.

         Ово је објашњење и због чега је амерички државни секретар Ентони Блинкен изјавио да су за САД неприхватљиви и прекид вате и прекид непријатељстава у Украјини.

         Наравно, његово објашњење је било сасвим другачије:

         „То ишло на руку Русији која би сваку обуставу борби искористила да прегрупише снаге и напада још јаче. Зато позавамо земље чланице Савета безбедности УН да не следе лажну једначину која позива обе стране да прекину непријатељства или да престану да подржавају Кијев“.

          Вашингтон је објавио да ће са више од 10 милијарди долара помоћи буџету Украјине и њеној енергетској инфраструктури.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари