Fox News: Трамп ће забранити извоз вакцине против короне до вакцинисања у САД свих који буду желели

СУНАРОДНИЦИМА ПОВОДОМ ИЗБОРА: У НАРЕДНИХ ПАР ДАНА ВИДЕЋЕТЕ МНОГО ВАЖНИХ СТВАРИ

* „САД имале изборе као у земљама трећег света. Били су намештени. Ово је срамота за нашу земљу. заиста изгледамо као земља трећег света. Гласачки листићи су се појављивали одасвуд - помоћу уређаја који ни сами не знамо коме уопште припадају. Уређаја о којима нико ништа не зна“

* ФАКТИ: Чудан је овај председник Америке. Тврди да су избори у његовој земљи намештени, а никакву истрагу није затражио. Није наредио да се провери о каквим и о чијим уређајима (за бројање гласова) се радило. Као да му није јасно да га на то обавезује функција председника Америке! Чудан неки Калимеро...

_________________________________________________________________

       ДОНАЛД Трамп поново је оценио да су општи избори одржани у САД 3. новембра били „потпуно намештени“.

       И, поново је упозорио да су САД имале изборе „као у земљама трећег света“:

       „Избори су намештени. Ако погледате различите наше државе, избори су били потпуно намештени. Ово је срамота за нашу земљу. Заиста изгледамо као земља трећег света. Гласачки листићи су се појављивали одасвуд - помоћу уређаја који ни сами не знамо коме уопште припадају. Уређаја о којима нико ништа не зна“.

       У наставку је истакао:

       „Они [демократе] то називају грешкама. А ухватили смо их како шаљу хиљаде гласова који су, узгред, сви били против мене. У наредних пар дана видећете много важних ствари“.

       У овом контексту је рекао да се његов лични адвокат Руди Ђулијани осећа добро иако има ковид-19.

       Амерички телеканал Fox News објавио је да Трамп намерава да забрани предају америчке вакцине против коронавируса другим земљама пре него што буде обезбеђена свим америчким грађанима.

       Трамп ће наводно 8. децембра потписати извршну наредбу да сви Американци морају приоритетно имати приступ вакцини. Дакле:  пре него што америчка влада почне да помаже другим земљама.

       Трамп је ово већ предочио „представницима фармацеутске индустрије“ САД са којима се срео у Белој кући.

       Америчка вакцина другим земљама – Fox News - може почети тек крајем пролећа 2021. или чак -  почетком лета. А и то под условом  да већ буду вакцинисани сви у САД  који то желе.

       Прошле недеље је просечни дневни број умрлих међу онима којима је тестирањем био потврђен ковид-19  био већи од 2.000.

       Број инфицираних у Сједињеним Државама премашио је 13 милиона.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари