Нису читали ”Капитал” брата илумината Карла Маркса

Пљачкашки НАТОИЛ се спрема и за рат против Сирије ради ”увођења демократије” и ”рушења диктатуре”

  • Сад је тек постала јасна изјава америчког сенатора Џоа Либермана, дата почетком године, када је најавио управо овакве крваве обрачуне са Сиријом
  • Страни фактор потпаљује верски рат у Сирији и тако покушава да обори режим Башара ел-Асада чија ородица припада шиитској мањини Алавита која чини око 12 одсто становника
  • Грешку Слободана Милошевића - да се под притиском из иностранства обуставе полицијске акције и ”тражи мирно решење” - Асад за сада није направио
  • Само отворена подршка Ирана Сирији и упозорење да ће оне земље које споља нападну Сирију имати посла са Ираном, одржавају овај покушај државног удара са верским предзнаком на нивоу ”локалног сукоба и унутрашњег обрачуна диктатора и демократске опозиције”
  • Либерални фанатици који стоје иза ових сулудих доктрина и политичких програма већ су свет опасно приближили граници новог глобалног сукоба и морају бити одстрањени да би човечанство преживело

Пише: Милан Видојевић

        СРПСКА штампа, а српски електронски медији поготово, слика су и прилика најнижег и најбеднијег епигонског ”новинарства” које се може замислити. У служби међународних медијских конгломерата који су, по дифолту, део глобалистичке илуминатско-ционистичке завере. То је лако уочљиво по потпуном одсуству објективности и правовремених информација, као и по потпуној сврстаности на страни манипулисаних медија у служби спољне политике САД и НАТО пакта.

        Та слугерањска пристрасност, та срамна и кукавичка уклопљеност у специјални рат - у овом случају против Либије и Сирије - показује кратку памет (која проистиче из кратког сећања). Утолико јаднију смо И сами били жртве специјалног медијског рата у протеклих двадесет година. И, управо стаwе ствари је директни повод за овај текст у коме ћу вам понудити само мали део оног што су последњих дана српски ”демократски и слободољубиви” медији пропустили да пренесу српској јавности.

        Још у априлу 2011. године, ирански председник, Ахмединеџад, упозорио је на непријатељски фактор који потпирује сукоб шиитских и сунитских муслимана у Сирији. У интерпретацији европских, америчких и НАТОИЛ медија, у Сирији је на делу обрачун диктатора Башара ел-Асада и ”демократске, грађанске опозиције” која жели ”демократске промене.”

        Мали број медија је забележио да је сиријска царина и служба безбедности запленила више камиона са пошиљкама оружја и муниције, намењених ”демократски настројеним грађанима.” Управо у провинцији Хомс, у којој се месецима воде жестоке борбе, било је више заплењених пошиљки из Либана, као и заплена на граници са Турском, која се прави да је ”неутрална” и позива на мирно решење сукоба.

_________________________________________________________________

“Либерман је неопрезно изјавио да сиријску опозицију данас чине припадници Муслиманске браће (који за новац данас ратују и раде за америчку и израелску обавештајну службу), и ”амерички обучени, финансирани и опремљени млади активисти.”
_________________________________________________________________

        Сад је тек постала јасна изјава америчког сенатора Џоа Либермана, дата почетком године, када је најавио управо овакве крваве обрачуне са Сиријом. Тада је овај политички пувандер, убеђен у сопствену важност, неопрезно изјавио да сиријску опозицију данас чине припадници Муслиманске браће (који за новац данас ратују и раде за америчку и израелску обавештајну службу), и ”амерички обучени, финансирани и опремљени млади активисти.”

        Напади на полицију и војску су тактика како би се испровоцирао њихов оружани одговор а онда то користило као претекст за оптужбе против Сирије због ”кршења људских права,” од стране ”диктаторског режима,” све у складу са баљезгаријама из лабораторија НАТОИЛ пакта за специјални рат и могућу страну интервенцију, ради ”увођења демократије” и ”рушења диктатуре.”

        Србија је такође била жртва ове субверзивне, ратнохушкачке философије, која је управо супротно од оног за шта се вербално залаже, када је српска полиција разбила терористичке групе УЧК крајем 1998.године.

        Грешку Слободана Милошевића - да се под притиском из иностранства обуставе полицијске акције и ”тражи мирно решење” - Асад за сада није направио.

        Оно што је јасно сваком ко познаје верску ситуацију у Сирији јесте да је страни фактор потпалио верски рат у Сирији и да тако покушава да обори режим Башара ел-Асада. Породица Асад припада шиитској мањини Алавита у Сирији, који чине око 12 одсто становника Сирије. Хришћана има око 10 одсто, остало су сунити, којих највише живи управо у провинцији Хомс.

Асад са породицом

_________________________________________________________________
“ НАТОИЛ је одавно припремао обрачун са Гадафијем, ради пљачке и отимања пребогатих налазишта нафте, земног гаса и воде. Слични разлози важе и за Сирију, која нема много квалитетне нафте, али Сирија је богата водом и контролише богате изворе питке воде на Голанској висоравни.”
_________________________________________________________________

        Долазак на власт БААС партије у Сирији, и родоначелника ”династије Алавита”, Хафеза ел-Асада, оца садашњег председника Башара ел-Асада, био је сигнал сунитима да се припреме за дуготрајни обрачун, не само са ”диктатором” већ и са шиитима-Алавитима.

        Алавити и њихово учење, чине их посебним у сваком случају. Иако су део шиитске верске доктрине, за себе говоре да су у теолошком смислу синкретистичка секта везана за предисламско манихејско наслеђе. Само отворена подршка Ирана Сирији и упозорење да ће оне земље које споља нападну Сирију имати посла са Ираном, одржавају овај покушај државног удара са верским предзнаком на нивоу ”локалног сукоба и унутрашњег обрачуна диктатора и демократске опозиције.”

        Слична ствар се дешава и у Либији. НАТОИЛ је одавно припремао обрачун са Гадафијем, ради пљачке и отимања пребогатих налазишта нафте, земног гаса и воде. Слични разлози важе и за Сирију, која нема много квалитетне нафте, али Сирија је богата водом и контролише богате изворе питке воде на Голанској висоравни.

        У Либији живи преко 150 племена, са две главне племенске групације, Мегхабра у Триполитанији на западу земље и Wафаллах, која се налази у Киренајки на истоку земље.

        Нафта је у Либији откривена 1959. године, док је на власти био краљ Идрис, из племена Сенусси, које је из Киренајке, и који је спремно, за мали део прихода, препустио искоришћавање нафте западним компанијама, које су то оберучке зграбиле.

        Државним ударом од 1. септембра 1969. године, уз велику подршку народа, срушен је краљ Идрис, установљена република на челу са вођом револуције Моамером ел-Гадафијем. Тог тренутка почео је и племенски рат две велике племенске групације, из сенке, субверзивно, кроз бројне покушаје атентата на Гадафија, а страни фактор је био активни учесник против Гадафија, од самог почетка. Знајући то, пуковник Гадафи се оженио управо девојком, Сафијом, из краљевског племена Барqа из Киренајке, како би и на тај начин показао да Либија треба да буде јединствена земља.

_________________________________________________________________
“Гадафи је најавио отварање Афричке развојне банке са почетним капиталом од 70 милијарди долара, из којих ће се давати бескаматни кредити, са седиштем у његовом родном граду Сирту. Такође је прошле године лансиран први афрички телекомуникациони сателит који повезује Африку и САД, а све то је финансирала Либија…”
_________________________________________________________________

        Сигурно је да његово разочарење није мало, јер и после четрдесет година племенске размирице сада резултирају крвавим грађанским ратом, а САД, ЕУ и њихова војна структура НАТОИЛ, нови Вермахт, гледају са чежњом на ново освајање Либије. Оно што није успело Ромелу, можда ће успети Расмусену. Кад се одбаце све лицемерне бљувотине нових гебелсовских спин-доктора, на сцени је крвави племенски рат потпаљен споља, између Гадафијевог племена Кададфа и његових непријатеља из племена Магариха и Варфала.

        Српски слугерањски медији нису показали велики митинг подршке Гадафију на Зеленом тргу у Триполију, док су авиони НАТОИЛ пакта бомбардовали периферију, док траје Рамазан.

        Такође српски ”медији” нису пренели речи Луиса Фаракана, лидера покрета ”Нација Ислама,” који је организовао масовни мировни марш у Харлему, 13.августа, у корист Либије и Гадафија. Од многобројних примера које је навео Фаракан, шта је Гадафи учинио у Либији, ја ћу навести само два јер су довољно карактеристични.

        Гадафи је најавио отварање Афричке развојне банке са почетним капиталом од 70 милијарди долара, из којих ће се давати бескаматни кредити, са седиштем у његовом родном граду Сирту. Такође је прошле године лансиран први афрички телекомуникациони сателит који повезује Африку и САД, а све то је финансирала Либија, и тиме избегла коришћење посредних телекомуникационих веза у Европи, што је европске телекомуникационе компаније оставило без прихода од 500 милиона долара годишње.

_________________________________________________________________

“Либерални капитализам већ 300 година пљачка земље и континенте, уништава милионе и милионе становника робовским радом, болестима и ратовима. Све зарад очувања светске доминације и лажног стандарда свог становништва чију политичку подршку треба. Али, цео концепт се истрошио брже него што су очекивали.”
_________________________________________________________________

        Гадафи је лош пример за велики део земаља трећег света које бивши колонијални господари немилосрдно пљачкају и данас. Његов пример показује сву опасну, виртуелну, конструкцију светске економије базиране на долару, чију улогу одавно не одржава снага америчке економије већ снага носача авиона.

        Либерални капитализам већ 300 година пљачка земље и континенте, уништава милионе и милионе становника робовским радом, болестима и ратовима. Све зарад очувања светске доминације и лажног стандарда свог становништва чију политичку подршку треба. Али, цео концепт се истрошио брже него што су очекивали.

        Нису читали ”Капитал” брата илумината Карла Маркса, иначе би им овај расплет био познат. Маске су пале, пљачка других земаља и њихових ресурса једино је што је преостало овој политичко-економској накази. Зато Дејвид Ајк лепо пита на свом сајту, како то да Либију бомбардују осиромашеним уранијумом, зар је то начин да се помогне грађанској опозицији Гадафија?

        Остаје кључно питање: ко су фанатици који стоје иза ових сулудих доктрина и политичких програма, који су свет опасно приближили граници новог глобалног сукоба? Онда се чуде, откуд неки Андерс Брејвик?

        Па, ви сте га створили, по сопственој болесној матрици. Он је јасна слика ваше потсвести. Сад је јасно каква се застрашујућа канцерозна гука појавила на телу планете.

        Морате бити одстрањени да би човечанство преживело!
 


Слични садржаји

Коментари