Додик: Или ће БиХ бити држава свих или је неће бити - Бакир је главни кривац што је у овом стању

„У ФБиХ НЕМА ДОДИКА, ПА ШТО НЕ ПОВЕЋАЈУ ПЕНЗИЈЕ И НЕ ЗАУСТАВЕ ОДЛАЗАК МЛАДИХ?“

* „Због максималистичких захтева Бакира Изетбеговића и СДА нема Владе ФБиХ већ четврту годину, нема измена Изборног закона. Муслимани бирају два члана Председништва, Хрватима се узимају основна права, а покушај дисциплиновања Срба је у току”

* “Отац Изетбеговић је због БиХ жртвовао мир. Мени изгледа да је син Бакир због власти спреман да жртвује БиХ. А и један и други су жртвовали истину - онај ратну, овај послератну. Зато смо годинама у једној те истој тачки и из ње се нећемо померити све док Бакиру Изетбеговићу неко не објасни да БиХ није исламска држава и да му је није оставио бабо у аманет”

_________________________________________________________

       МИЛОРАД Додик, лидер СНСД, рекао је да је Бакир Изетбеговић највећи кривац што је БиХ у оваквој ситуацији, и то не због тога што то каже Милорад Додик већ што то кажу чињенице.

       „Због максималистичких захтева Бакира Изетбеговића и СДА нема Владе ФБиХ већ четврту годину, нема измена Изборног закона. Муслимани бирају два члана Председништва, Хрватима се узимају основна права, а покушај дисциплиновања Срба је у току”, рекао је Додик за Срну.

       Замољен да прокоментарише Изетбеговићеву изјаву да је Додик крив за стање у БиХ, па и одлазак младих”, председник СНСД-а је навео да “у ФБиХ нема Милорада Додика, па је нејасно ко није у стању да четири године примени резултате избора, ко не може да повећа пензије и плате тамо, ко не може да задржи младе тамо...”.

       “Отац Изетбеговић је због БиХ жртвовао мир. Мени изгледа да је син Бакир због власти спреман да жртвује БиХ. А и један и други су жртвовали истину - оНај ратну, овај послератну. Зато смо годинама у једној те истој тачки и из ње се нећемо померити све док Бакиру Изетбеговићу неко не објасни да БиХ није исламска држава и да му је није оставио бабо у аманет. Или ће бити држава свих или је неће бити”, поручио је Додик.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари