Додик: Неколико западних амбасада дестабилизује БиХ преко муслимана

СРПСКИ ЧЛАН ПРЕДСЕДНИШТВА БиХ: ЛАЖ ЈЕ ДА САМ СЕ У РЕСТОРАНУ „КНЕЗ“ СРЕО СА ИЗЕТБЕГОВИЋЕМ

* Шефик Џаферовић  не знајући ништа друго него да се улагује западном делу међународне заједнице. А могао би да одговори колико муџахедина је лично контролисао у грађанском рату у БиХ и колико злочина су направили, а онда да остави свету да просуди како је могуће да је неко с таквом биографијом уопште на слободи. То што је у Председништву БиХ доказ је ненормалности у којој егзистира БиХ

__________________________________________________________

       СРПСКИ члан Председништва БиХ Милорад Додик на свом Твитер налогу је објавио да БиХ дестабилизују муслимани помогнути с неколико западних амбасада.

       Додик је нагласио да је "све друго плод фантазије Шефика Џаферовића који се, ничим изазван, нашао у темама из високе политике, не знајући ништа друго него да се улагује западном делу међународне заједнице".

       - Пре тога би, на пример, могао да одговори колико муџахедина је лично контролисао у грађанском рату у БиХ и колико злочина су направили, а онда да остави свету да просуди како је могуће да је неко с таквом биографијом уопште на слободи. То што је у Председништву БиХ доказ је ненормалности у којој егзистира БиХ - навео је Додик.

       Српски члан Председништва БиХ демантовао је да је имао састанке са Бакиром Изетбеговићем:

       "Потпуна је неистина да сам имао састанке у кафани 'Кнез' у Источном Сарајеву с Бакиром Изетбеговићем и не знам откуд потреба новинарки Милкици Милојевић да се служи овако јефтином манипулацијом. Успут, сви знају у каквом су односу Бакир Изетбеговић и Мирко Шаровић, што може да посведочи и његов саговорник са фотографије", објављено је на Твитер налогу српског члана Председништва БиХ.

       На порталу "Српскаинфо" објављено је да су председници СДС-а и ДНС-а Мирко Шаровић и Ненад Нешић јуче разговарали на тераси ресторана "Кнез" у Источном Сарајеву, те да су, како је наведено, "у тој кафани Бакир Изетбеговић и Милорад Додик договарали услове у вези са кредитом ММФ-а, односно поделом новца из тог кредита".

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари