Пуцњава на аеродрому Лос Анђелеса, нападач успео да испали 15 метака

ТЕЛЕВИЗИЈА CBSLA: ОТКРИВЕНО ЈЕ НЕКОЛИКО „СУМЊИВИХ ПРЕДМЕТА“

КОЈИМА БАВЕ СТРУЧЊАЦИ ЗА ЕКСПЛОЗИВНЕ НАПРАВЕ

  • Мушкарац наоружан пушком ранио у ногу једног од сарадника федералне Агенције за безбедност транспорта, али је потом и сам био рањен

        ПОЛИЦИЈА са аеродрома LAX у Лос Анђелесу саопштила је да је данас избила пуцњава на терминалу 3, због чега је овај део ваздушне луке, као и терминал 2, евакуисан и затворен за саобраћај.

        Нападач је био мушкарац наоружан пушком који је ранио у ногу једног од сарадника федералне Агенције за безбедност транспорта.

        Према непотврђеним подацима, притом је био и сам рањен, а wењог помагач ухапшен.

        „Инцидент” се догодио испред уређаја за безбедносну проверу путника, а према сведочењима очевидаца – нападач је испалио око 15 метака.

        „Зачуо сам пуцњаву и сви смо залегли на под“, испричао је у камеру телевизије Си-Би-Ес путник Роберт Перез који се затекао на терминалу 3 у време инцидента.

        Телевизија CBSLA је објавила да је у трећем терминалу било откривено неколико „сумњивих предмета“ и да се њима баве стручњаци за експлозивне направе, а да полиција детаљно претражује аеродромску зграду у багаж путника.

        Полиција је затворила околне путеве који воде на аеродром и од њега, али још нема извештаја о томе где се налази нападач.

        Један од очевидаца написао је на свом твитеру: „Нешто ненормално се догађа на аеродрому. Људи трче на све стране. Управо смо евакуисани“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари