Трамп се одрекао саветничких услуга Пола Манафорта

ЛИШИО КЛИНТОНОВУ ПРОСТОРА ЗА МАНИПУЛАЦИЈЕ - „ПОКЛОНА“ И „ЈЕФТИНИХ АДУТА“

     Пол Манафорт

        ДОНАЛД Трамп је одлучио да свог конкурента за Белу кућу - председничког кандидата Демократске партије Хилари Клинтон - лиши свих „поклона“ и „јефтиних адута“.

        Објавио је да је Пол Манафорт - један од његових кључних саветника - јутрос поднео оставку и да је он ту оставку прихватио.

        Истовремено се Манафорту захвалио на „одлично обављеном послу“, посебно приликом одржавања конгреса његове Републиканске партије:

        „Пол је прави професионалац и желим му сваки могући успех“ - нагласио је.

        Манафорт је протеклих година био саветник лидера анголских устаника Жонаса Савимбија и владе Саудијске Арабије. Међутим, то нису разлози што је Трамп одлучио да се одрекне његових професионалних (саветничких) услуга.

        Разлог се зове: Виктор Јанукович.

        Манафорт је био и његов саветник (пре пуча који су у фебруару 2014-те организовали Американци).

        Из ове чињенице су Клинтонова, њен изборни штаб и медији који раде за њу већ извукли ову „линију закључивања: Јанукович је био „Путинов човек“, Манафаорт је био Јануковичев саветник, значи - Манафорт је повезан са Путином, дакле - ево потврде да је Трамп „Путинов човек“ и „руски агент“.

        Клинтонова и њени ни за шта од овога немају никакав доказ, али им није ни потребан. Као ни за тврдњу да је Манафорт од Јануковича „на црно“ добио 12,7 милиона долара.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари