Пуцњава у школи у Калифорнији

РАЊЕНЕ ДВЕ ОСОБЕ ПОЛИЦИЈА ПРИВЕЛА НАПДАЧА

         НАЈМАЊЕ две особе рањене су  у пуцњави у једној средњој школи у граду Тафт у Калифорнији, а полиција је привела осумњиченог нападача.

         Инцидент се догодио око девет часова по локалном времену, а осумњичени је приведен у року од 20 минута, пренео је „Чикаго трибјун“. Локална телевизијска станица је примила позиве људи који су се крили у школи, која је евакуисана.

         Званичник полиције је потврдио да је полиција упућена на лице места због наводне пуцњаве, али није желео да изнесе више детаља. Истовремено, званичница града Тафт у Калифорнији је саопштила да је добила извештај о пуцњави у једној школи у овом граду.

         Помоћница градског менаџера Дебра Елиот изјавила је да је вест о пуцњави стигла након девет сати по локалном времену. Засад није познато више детаља о овом случају.

         У пуцњави која се догодила 14. децембра у основној школи у Њутауну, у Конектикату, убијено је 20 деце и шесторо одраслих, након чега је нападач, који је претходно убио и своју мајку која је у тој школи радила, извршио самоубиство.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари