Бајден у поруци поводом Националног Дана молитве ни једном није поменуо Бога

ПОЛОВИНА АМЕРИКЕ НЕЗАДОВОЉНА, ЗГРОЖЕНА И – БЕСНА НА ШЕФА ДРЖАВЕ

* На сајту телеканала Fox News појавили се коментари незадовољних. Један од њих са ником  AWZ051 написао је: Не треба се чудити што је Бога изостао на Националном Дану молитве. Ови настављају да ударају уверења на којима је заснована ова земља

* А daretoquestion: Наши политичари помињу Бога само да би на своју страну привукли верујуће бираче. Ми смо Рим из епохе његовог распада“

_________________________________________________________

       OНО што је још остало од протестантско-католичке Америке – углавном она половина која је гласала за Доналда Трампа - узнемирило се поводом поруке Џоа Бајдена сународницима поводом Националног Дана молитве.

       С разлогом:  у ономе што је Бајден изговорио ни један једини пут није био поменут Бог.

       Бајденови претходници, посебно Доналд Трамп и Барак Обама, помињали су Бога у сличним говорима, а садашњи шеф државе се задовољио фразама „многе религије и веровања“ и „снага молитве“.

       За позицију и аргументе незадовољних тишични су коментари Американаца који су се појавили на сајту телеканала Fox News . Ево неких.

       xdm4.5: „Бајдејн само чита оно што му је неко рекао да прочита“.

       jaywest936: „Сједињене Америчке Државе биле су Божија обећана земља и требало је да остану Божја земља. Ово није само велико разочарање, већ и срамота“.

       SD_Steve: „Не мислим да ћемо скоро чути „Нека Бог благослови Америку“ на крају његових говора. Неће бити онога што су председници САД из обе политичке странке радили деценијама“.

       AWZ051: „Не треба се чудити што је Бога изостао на Националном Дану молитве. Ови настављају да ударају уверења на којима је заснована ова земља“.

       daretoquestion: Наши политичари помињу Бога само да би на своју страну привукли верујуће бираче. Ми смо Рим из епохе његовог распада“.

       Daveyboy17: Како ствари стоје са Бајденом – он може почети и војну инвазију на Аљаску, верујући да се тамо још и данас налазе Руси“.

       Moonmad: Руси су победили Наполеона и Хитлера, па не сумњам да ће савладади и ове наше униформисане гендерфлуиде са перчинима“.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари