Лидери фракције у Европарламенту Европа народа и слободе траже да се ЕУ укине, а усељеници деисламизују

МАРИН ЛЕ ПЕН: ЕВРОПИ ТРЕБА САРАДЊА НАЦИОНАЛНИХ ДРЖАВА – ЕУ ЈЕПРОТИВ СМИСЛА ИСТОРИЈЕ

  • Герт ВИЛДЕРС: "Ситуација је драматична. Ако не зауставимо имиграцију, 33 одсто становништва Шведске биће муслимани, а у Немачкој 20 одсто. Ми заиста треба да затворимо врата и прозоре и дигнемо барикаде. Земље Вишеградске групе се супротстављају тој самоубилачкој политици европских елита“

          ЛИДЕРИ европских националних десних партија на дводневној конференцији „За Европу суверених народа“ у Прагу затражили су данас да се затворе сва врата и прозори и дигну зидови против миграције муслимана у Европу, да се они који су већ у Европи деисламизирају, а да се Европска унија укине јер иде против смисла историје, како је казала Марин Ле Пен из француског Националног фронта.

          Испод прозора Хотела ТОП, где неколико десетина лидера из фракције Европа народа и слободе у Европском парламенту из десетак земаља чланица Уније расправља како да је сруши, али да задржи тековине евроинтеграције као што су слобода кретња људи, роба, услуга и капитала, окупило се неколико стотина демонстраната да уз узвике „Срамота!".

          „Ситуација је драматична. Ако не зауставимо имиграцију, 33 одсто становништва Шведске биће муслимани, а у Немачкој 20 одсто. Ми заиста треба да затворимо врата и прозоре и дигнемо барикаде. Земље Вишеградске групе се супротстављају тој самоубилачкој политици европских елита. Брисел тужи суду Пољску, Чешку и Мађарску да их натера да приме имигранте и то је скандал“, казао је лидер холандских националиста Герт Вилдерс.

          Он је оптужио Брисел и ЕУ да су егзистенцијална претња за народе Европе и њихов идентитет, и апеловао на Европљане да смогу храбрости да дижу зидове као што то чини председник САД Доналд Трамп, и да одбијају сваки брод и чамац са избеглицама који уђе у европске територијалне воде, као што чини Аустралија.

          „Морамо да будемо храбри да дижемо зидове као што су то учинили Мађари. Аплаудирам им!", казао је Вилдерс и затражио да се деисламизирају они мигранти који остану у Европи.

          Марин Ле Пен је апеловала да се створи нова Европа заснована на сарадњи националних суверених држава, уместо ЕУ која је, по њеним речима, "катастрофална организација, против смисла историје".

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари