Казнио (и убио) трогодишњег сина убацивањем у веш-машину!

Ухапшен Француз који је починио више него редак злочин

Кућа у којој се злочин догодио

  • Дечакова петогодишња сестра рекла полицији да је њен отац ставио дечака у веш-машину. Препоставља се да је то урадио да би га казнио зато што је претходног дана једном дечаку из обданишта бацио цртеж у WЦ шољу

        ПАРИЗ, (ФоНет) - Један Француз ухапшен је под оптужбом да је убио свог трогодишњег сина тако што га је за казну ставио у веш машину, коју је потом укључио, објавио је Паризијен.

        Комшиница породице која живи у селу Жермињи Евек на североистоку Француске рекла је да је мајка несрећног дечака Баситијена у петак увече усплахирена утрчала у њену кућу и тражила помоћ.

        "Отишла сам с њом у њихову кућу и видела малог Бастијена који је био блед и потпуно хладан. Узела сам га у руке као поломљену лутку", рекла је комшиница Алис.

        Бастијенова петогодишња сестра рекла је полицији да је њен отац ставио дечака у веш машину. Препоставља се да је то урадио да би га казнио зато што је претходног дана једном дечаку из обданишта бацио цртеж у WЦ шољу.

        Полиција је ухапсила оца и оптужила га за убиство малолетног лица, док је мајка оптужена због тога што није помогла детету, али ће се она бранити са слободе.

        Отац и мајка су демантовали да је дечак убијен тако што је стављен у веш машину и тврде да је пао низ степенице.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари