КЛИНТОНОВА: Русија помаже српске барикаде, а не становништво

А кад им је требало, лагали су да Сомалија и Северна Кореја умиру од глади

* Америчка државна секретарка оценила да `становништву Косова није потребна хуманитарна помоћ`

* Терет који превозе камиони је изазвао сумњу припадника Кфора, Еулекса и безбедносних служби, пошто конзервирана храна, ћебад, шатори и агрегати за струју указују да се ради о помоћи намењеној људима на српским барикадама, а не становништву

* ФАКТИ: Ово је она што ЗНА да руски протести нису организовани извана! Она која унапред ЗНА  да Србима на КиМ није потребна никаква и ничија помоћ јер живе у окупационом рају САД и НАТО.

         ВАШИНГТОН, (ФоНет) - Амерички државни секретар Хилари Клинтон је оценила да становништву Косова није потребна хуманитарна помоћ, јавио је АП.

         "Проверили смо са Уједињеним нацијама и осталима. Не извештавају о било каквој хуманитарној кризи или потребама", рекла је у Вашингтону Хилари Клинтон после разговора са председником Косова Атифетом Јахјагом.

         Конвој руских камиона са теретом намењеним Србима на северу Косова зауставили су у уторак службеници Еулекса.

         Терет који превозе камиони је изазвао сумњу припадника Кфора, Еулекса и безбедносних служби, пошто конзервирана храна, ћебад, шатори и агрегати за струју указују да се ради о помоћи намењеној људима на српским барикадама, а не становништву, наводи АП

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари