Кијевски режим за присилну мобилизацију дозвољава и употребу дронова и оклопних возила

УКРАЈИНА МОЖЕ СТОПУ СВОГ „РАТНОГ ПОРЕЗА“ ПОВЕЋАТИ СА 1,5 ОДСТО НА 5 ОДСТО

* Из предлога новог украјинског закона: «Припадници Националне гарде могу да употребе лисице, мреже за везивање, заштитне баријере, преграде, гумене и пластичне пендреке, електро шок направе за блиско и дистанционо дејство, гранате и шок-бомбе, водене топове, оклопну технику без употребе наоружања и друга специјална транспортна средства, беспилотне летелице и средства за радио-електронску борбу»

* Овде фали само хемијско, нуклеарно и бактериолошко оружје… Следећи корак може бити одобрење отварања ватре по сопственим грађанима

_____________________________________________________________

          БАНДА Зеленског неуморно привлачи мржњу и невоље. То се не односи само на њено окружење, већ и на властити народ. Уз све то, кокаински патуљак се веома плаши свог народа.

          Говоримо и пишемо онако како јесте.

          Зеленски гуши Украјинце не само ратом већ и мобилизацијом.

          Министарство финансија Незалежне за покриће планира да повећа ПДВ и намете за покриће високих ратних трошкова у буџету, саопштила је украјинска верзија часописа Forbes.

          Подаци тог листа говоре да ратни порез може да се повећа са 1,5 на 5 одсто. Ту пореску обавезу планирају да примене и на физичка лица и предузетнике.

          Forbes такође тврди да се «воде расправе» о повећању ПДВ за 2-3 одсто. Одговарајући предлог закона већ је у процедури. Извините, али Украјинци ускоро неће имати шта да ждеру.

          А да би «стадо» било «везано», кијевски бандити јачају казнене мере. Пример је «новина» за дезертере — аутомобилисте.

          Ових дана је Врховна рада Украјине прихватила предлог закона по коме Национална гарда има право да примени принудне мера и зауставља аутомобиле применом «оружја, наоружања и ратне технике» – саопштавају украјински медији.

          Цитирамо тезе предлога украјинског закона:

          «Припадници Националне гарде могу да употребе лисице, мреже за везивање, заштитне баријере, преграде, гумене и пластичне пендреке, електро шок направе за блиско и дистанционо дејство, гранате и шок-бомбе, водене топове, оклопну технику без употребе наоружања и друга специјална транспортна средства, беспилотне летелице и средства за радио-електронску борбу».

          Овде недостаје само хемијско, нуклеарно и бактериолошко оружје…

          На крају, на основу понашања представника њихових војних одсека, може се претпоставити да ће следећи корак бити одобрење отварања ватре по сопственим грађанима.

          Да ли неко још увек сумња у лудило банде Зеленског?

          Линк видео прилога: https://vk.com/video-99173315_456258759

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари