Симоњан: Нико није могао да предвиди да ће Русија бити у рату са целим Западом - у Трећем светском

ГЛАВНА УРЕДНИЦА РУСКЕ ГЛОБАЛНЕ ТЕЛЕВИЗИЈЕ RT УВЕРЕНА ДА ЋЕ ЊЕНА ЗЕМЉА ПОБЕДИТИ

Маргарита Симоњан (GettyImages)

* „Да се Запад комплетно укључио у тај рат сведочи број странаца који ратују на страни Украјине. Према неким извештачима са фронтова, има места на којима уопште нема Украјинаца. Све сами Пољаци“

______________________________________________________

        НИКО није предвидео да ћемо у правом смислу те речи заратити са апсолутно целим колективним Западом, да ће то бити прави Трећи светски рат – рекла је Маргарита Симоњан у интервјуу државној телевизији Россия 1.

        Симоњан је главна уредница руске глобалне телевизије RT, а даље је још рекла:

         „Да се Запад комплетно укључио у тај рат сведочи број странаца који ратују на страни Украјине. Према неким извештачима са фронтова, има места на којима уопште нема Украјинаца. Све сами Пољаци.

        Упркос томе што смо у рату са свима и што Запад ради на томе да нас уништи – победићемо НАТО. А да је тешко – тешко је.

        Ја сам веровала да ће специјална операција бити мало тежа и болнија него што је била, на пример, на Криму. На том полуострву је страдала само једна жена, која је била изгажена на митингу, плус - један украјински војник који је умро од срчаног удара када је схватио шта се дешава. Нисам мислила да ће бити тако лако, али нисам веровала да ћемо морати да се боримо против читавог западног света, да ће ово бити прави Трећи светски рат. А Трећи светски рат долази!

         Владимир Путин је у својој првој књизи написао да је још као дечак научио: ако је туча постала неизбежна – удри први... Нисмо ми почели рат у Украјини, у Донбасу, али га завршавамо. Они који су га почели – желе да још траје. А желе зато што Америци доноси много новца и све веће могућности за контролу света. Они, напросто, немају мотив да рат у Украјини завршавају“.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари