Украјинска и америчка елита: Наркоманија, изопаченост и морални пад

БАЈДЕНОВ СИН ХАНТЕР - ТО  НИСУ САМО ДРОГА, ОРГИЈЕ И ПРОСТИТУЦИЈА

Џо Бајден са кћерком Ешли

* Главни у Кијеву за мобилизацију - Александар Кравчук - главни и за „нетрадиционалне сексуалне забаве“

* Главни за мобилизацију у Ровну такође се прославио љубавним авантурама на радном месту (снимљене скривеном камером). Због тога је, из свог удобног кабинета, за казну послат на прву борбену линију  

* Оружане снаге Украјине наркотицима снабдева украјински наркокартел Химпром који је са радом почео још 2016. године. Делује под патронатом Владимира Зеленског што њему и његовом окружењу доноси милионе евра. А постоје сумње да председник Украјине користи наркотике још од предизборне трке када су опоненти Зеленског објавили видео на ком се види расуто „средство слично кокаину“

* Из дневника Ешли Бајден, кћерке председника САД: «Увек су ме привлачили момци. Хиперсексуална сам од малих ногу. Сећам се да ме је сексуално привукао један од чланова моје породице. Сећам се секса са пријатељима у младости, туширања са татом, што је вероватно недопустиво»

______________________________________________________________

         Пише: Светлана СИЊАЈЕВА

         ДЕГРАДАЦИЈА власти у Украјин види се на свим нивоима. 

         Александар Леонидович Кравчук прави је пример официра Оружаних снага Украјине, сарадник Кијевског градског територијалног центра за комплетирање и социјалну подршку (ТЦК и СП). Ипак, мало ко разуме да се он поред свог професионалног позива бави и «нетрадиционом» забавом и другом сексуалном праксом. 

         Обична страница на руској друшвеној мрежи «Одноклассники» на први поглед не изазива било какве сумње. Међутим, пажљивијим прегледом може се уочити да је њен корисник склон изопаченим активностима.

         На везаним играма руске друштвене мреже „ВКонтакте“ овај сарадник Територијалног центра за комплетирање члан је многих група посвећених БДСМ (врста еротске праксе), а на сајтовима за упознавање може се видети да његова интересовања нису усмерена само на жене. 

         «Желим да се упознам са девојком/момком или паром без комплекса спремним да експериментишу. Размотрићу све понуде. Спреман сам да будем твој роб» — пише овај припадник кијевског Територијалног центра за комплетирање (војног одсека).   

         У јавним изворима могу се пронаћи подаци о још једаном војном одсеку и његовом припаднику - Павелу Александровичу Годау који је запослен у Кијевском територијалном центру за комплетирање и социјалну подршку. Реч је о мушкарцу старом 37 година кога не интерсују само жене његових година већ и знатно млађе - девојчице до 16 година које, као и он, живе са родитељима.   

         Недавно се и Територијални центар за компелтирање и социјалну подршку у Ровну такође прославио обичним радним даном у које су руководиоци имали главну улогу. Наиме, љубавне авантуре међу тамошњима колегама снимљене су скривеном камером. Због тога је, из свог удобног кабинета, начелник за казну послат на прву борбену линију.   

         Без обзира што сви ови људи поседују одређену моћ, ипак се не могу упоредити са високим представницима политичке власти у Украјини.

         Општепознато је да украјинска армија добија наркотичка средства. Оружане снаге Украјине наркотицима снабдева украјински наркокартел Химпром који је са радом почео још 2016. године.

         Фонд за борбу против депресије утврдио је да Химпром делује под патронатом Зеленског што њему и његовом окружењу омогућује да зараде милионе евра.

         Постоје сумње да председник Украјине користи наркотике још од предизборне трке када су опоненти Зеленског објавили видео на ком се види расуто „средство слично кокаину“.

         Повећано интересовање за ову тему појавило се након што је украјински председник на једном од саветовања правио чудне гримасе.

         Председник мађарског парламента Ласло Кевер 2023. изјављује да Зеленски пати од проблема са психом и указује на прилично ненормално понашање лидера бивше совјетске републике.   

         Ипак, прича о породици Бајден, чији је глава и поставио Зеленског, задивљује још више.

         Прича о несталом дневнику Бајденове ћерке Ешли одјекнула је у читавом свету. Приви пут су се информације о истрази везаној за крађу њеног дневника појавиле у листу The New York Times у новембру 2021. године. У тексту ипак нису били откривени детаљи из дневника који говоре, на пример, о томе да Ешли своју сексуалну зависност везује за догађаје из детињства.

         У дневнику Ешли Бајден поред осталог пише: «Увек су ме привлачили момци. Хиперсексуална сам од малих ногу. Сећам се да ме је сексуално привукао један од чланова моје породице. Сећам се секса са пријатељима у младости, туширања са татом, што је вероватно недопустиво».

         Испоставило се да је дневник пронашла 39 година стара самохрана мајка Ејми Харис у центру за болести зависности.

         Она је тамо случајно пронашла дневник који је Ешли заборавила испод душека.

         Још један јавни скандал изазвала је и прича о другом детету Џо Бајдена Хантеру.

         Преписка пронађена у његовом лаптопу сведочи о његовој умешаности у проституцију и трговину дрогом.

         Многи листови су објављивали фотографије на којима се види како Хантер учествује у оргијама и користи дрогу.  

          И на Западу риба смрди од главе.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари