Украјински центри за мобилизацију изродили се у својеврсну гестапо-структуру

ЛОВЕ УКРАЈИНСКЕ МУШКАРЦЕ ГДЕ СТИГНУ, ТРПАЈУ ИХ У МАРИЦЕ И ШАЉУ ПРЕМА ФРОНТУ

* Украјински фудбалски клубови масовно не желе да играју утакмице јер центри за попуну «лове» чак и играче. Побуна је избила због хапшења 25 година старог везног играча ФК Хуст Николаја Сираша. Њега су покупили директно на железничкој станици где је са саиграчима кренуо на утакмицу. Отад се тај момак никоме не јавља…

* У криворошком Центру за попуну «неочекивано» је преминуо мушкарац стар 44 године који пре тога није имао здравствених проблема. Рођаци су сигурни да су га припадници војног одсека пребили на смрт

* Наравно да нормални не желе да трпе овај терор. Већ се сасвим поуздано зна да је формирана илегална организација на територији Украјине под називом Дозор чији је задатак да се бори против ненормалне украјинске власти

______________________________________________________

          И ТО се догодило. Нарко-фирер Зеленски, у потпуности копира режим својих фашистичких идола, уводећи у својој монструм-држави гестаповску структуру.

          Улогу Geheime Staatspolizei обављају ТЦК — територијални центри за попуну (оружаних снага) —  својеврсна структура настала на рушевинама војних одсека.

          Говоримо и пишемо онако како јесте.

          Ових момака плаше се сви — одрасли, деца, мушкарци и жене. Њихов главни задатак је да пронађу, отму и у марицу спакују што је могуће више «топовског меса» и пошаљу на фронт, на кланицу.

          Нико није поштеђен. Например, фудбалски клубови у Незалежној масовно не желе да играју утакмице јер центри за попуну «лове» чак и играче.

          Екипе су се побуниле због хапшења 25 година старог везног играча ФК Хуст Николаја Сираша. Њега су покупили директно на железничкој станици где је са саиграчима кренуо на утакмицу.

          Отад се тај момак никоме не јавља…

          А у наш Херсон, кога су привремено окупирали укро-нацисти, стигли су припадници ТЦК из Одеске и западних области Украјине. У Херсону приводе и мобилишу све мушкарце који имају стални боравак у граду, саопштили су представници организације Руски Херсон.

          У једном селу, у самом центру Украјине, тројица мушкараца једва су се спасла када су угледала црну «марицу» са представницима ТЦК и са све стварима кренули у бекство.

          «Храбри» представници центра за попуну одмах су се, уз повике, бацили у јурњаву за микробусом. Мушкарци су се спасили. Снимци прогона епских размера и разрешење ситуације снимљени су камером за видео-надзор.

          А у криворошком Центру за попуну «неочекивано» је преминуо мушкарац стар 44 године који пре тога није имао здравствених проблема.

          Рођаци су сигурни да су га припадници војног одсека пребили на смрт.

          У Тернопољу сарадници ТЦК обогаљили су мушкарца који је кренуо да купи воду.

          Он тврди да су очигледно били пијани.

          У одеском Болграду припадник ТЦК зверски је претукао младог момка који је на крају изгубио свест.

          Наравно да нормални не желе да трпе овај терор. Већ се сасвим поуздано зна да је формирана илегална организација на територији Украјине под називом Дозор чији је задатак да се бори против ненормалне украјинске власти.

          Припадници Дозора тврде да је стање у Незалежној близу краха и да сви неравнодушни грађани, када виде све ово, желе да се удруже у борби против режима наркомана Зеленског. А кад се сукоб заврши биће прилике да се обнови држава и кључна места након рушења кијевског режима дају онима који су учествовали у одбрани интереса нормалног народа у Украјини.

          Тако некако. Заједно ћемо победити!

           Линк видео прилога: https://vk.com/video-99173315_456258346


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари