NASA демантовала да су `Марсовци` танковали Сунчеву плазму

Астрономи тврде да се ради о протуберанци која се подиже и задржава на површини звезде магнетним пољем

* На снимцима – пласираним на YouTube - види се огромни објекат који се неко време врти испред површине Сунца, а затим одваја и одлази у космос

         НА интернету се могу наћи саопштења – поводом снимака на YouTube - да се претходних дана неки НЛО објекат пунио плазмом Сунца. Међутим, ово су демантовали стручњаци америчке космичке агенције NASA.

         «Ради се о крупној протуберанци и одређеном затамњењу  доњег левог дела видеоматеријала. На жалост, не можемо да говоримо да су откривени докази о постојању ванземаљске цивилизације» — изјавили су сарадници агенције gizmodo.com.

         Недавно је обсерваторија за сунчану динамику NASA снимила ерупције плазме на Сунцу. На снимцима се види огромни објекат који се неко време врти испред површине Сунца, а затим одваја и одлази у космос.

         Обрађени кадрови који су објављени на YouTube, постали су хит међу корисницима који претпостављају да је на њима непознати брод са `Марсовцима` и који је «танковао» плазму са Сунца. Такође су се појавиле верзије да је телескоп регистровао рађање нове планете.

         Астрономи објашњавају да се на снимцима вероватно види протуберанца – компактна кондензација релативно хладне у поређењу са сунчевом кором материје која се подиже и задржава на површини звезде магнетним пољем.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари