Путин на дочеку 2022: Научили смо да напредујемо упркос колосалним изазовима

ДОСАД НАЈДУЖЕ НОВОГОДИШЊЕ ОБРАЋАЊЕ РУСКОГ ЛИДЕРА СУНАРОДНИЦИМА - 6 МИНУТА И 22 СЕКУНДЕ

Предновогодишњи Црвени трг

* „Желим да имамо све више нових породица и да нам се рађају деца која ће да расту здрава, паметна, поштена и слободна. Нека љубав буде у сваком вашем срцу и нека вас надахне да остварите сваки постављени циљ и покорите и највеће висине“

_________________________________________________________

       ВЛАДИМИР Путин је у новогодишњем обраћању грађанима Русије пожелео добро здравље, породичну хармонију и богатији живот.

       Нагласио је да све људе уједињује нада у промене набоље, а да је главни циљ власти Руске Федерације - повећање прихода и благостања у земљи.

       „Завршава се 2021-ва година. Убрзо ће нас ход времена пренети у будућност. То се, наравно, догађа са сваким даном, сваким минутом и секундом, али протицање времена најјасније осећамо док дочекујемо Нову годину и на то гледамо као на важну границу у животу“ – рекао је руски лидер. И наставио:

       „Русија се суочила са колосалним изазовима, али смо научили да живимо при таквим оштрим условима и да решавамо сложене задатке. А то успевамо захваљујући и нашој солидарности“.

       На крају је рекао: „Свима искрено честитам Нову годину. Уверен сам да ћете имати успеха у послу и учењу, у свом стваралаштву и свему што волите. Желим да имамо све више нових породица и да нам се рађају деца која ће да расту здрава, паметна, поштена и слободна. Нека љубав буде у сваком вашем срцу и нека вас надахне да остварите сваки постављени циљ и покорите и највеће висине“.

       Ово је било досад најдуже Путиново новогодишње обраћање нацији. Трајало је 6 минута и 22 секунде, а садржавало је укупно 700 речи.

       Претходно најдуже трајало је 6 минута и имало 601 реч.

       Путин је новогодишње честитке упутио и више од 70 актуелних и бивших шефова држава  и шефова међународних организација.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари