Путин: Нема силе која може да нас подели и заустави - опет смо показали да умемо да решавамо најтеже задатке

НОВОГОДИШЊА ЧЕСТИТКА СУНАРОДНИЦИМА ПРЕДСЕДНИКА РУСКЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ

* „Никада се нећемо повући... Потпуно смо свесни како много у овом периоду зависи од нас самих, од наше усмерености на боље, од нашег стремљења да  подржавамо једни друге – и речима и делима. Рад за опште добро објединио је наше друштво. Сада смо јединствени у својим тежњама. У раду и у борбама. Испољиле су се најважније црте народа Русије: солидарност, милосрђе и постојаност“

* Ми смо једна земља, једна велика породица. Обезбедићемо сигуран развој Отаџбине, благостање наших грађана, постаћемо још јачи. Заједно смо. И то је најпоузданија гаранција будућности Русије

_____________________________________________________________

          РУСКИ председник Владимир Путин честитао је руским држављанима наступајућу годину те поручио да се Русија никада неће повући и да нема те силе која може да подели њен народ.

          Путин је у традиционалној новогодишњој видео-честитки рекао да је у протеклој години много урађено и да је Руска Федерација чврсто бранила своје интересе и вредности, те истакао да Русија мора да иде напред и ствара будућност.

          Он је додао да је руски народ у протеклој години био чврст у одбрани националних интереса, своје слободе и безбедности, својих вредности.

          - Више пута смо доказали да умемо да решавамо најтеже задатке и да се никада нећемо повући, јер нема те силе која може да нас подели, натера да заборавимо сећање и вјеру наших отаца нити да заустави наш развој - истакао је Путин.

          Додатно је указао: „Потпуно смо свесни како много у овом периоду зависи од нас самих, од наше усмерености на боље, од нашег стремљења да  подржавамо једни друге – и речима и делима. Рад за опште добро објединио је наше друштво. Сада смо јединствени у својим тежњама. У раду и у борбама. Обичним данима и праздницима. Испољиле су се најважније црте народа Русије: солидарност, милосрђе и постојаност“.

          Као главну гаранцију будућности земље, руски председник навео је чињеницу што се грађани Русије држе заједно.

          - Ми смо једна земља, једна велика породица. Обезбедићемо сигуран развој Отаџбине, благостање наших грађана, постаћемо још јачи. Заједно смо. И то је најпоузданија гаранција будућности Русије - рекао је Путин.

          Напоменуо да је 2024. у Русији проглашена за Годину породице.

          - Права велика породица је, наравно, она у којој деца одрастају, у којој влада пажња, топлина и брига о родитељима, љубав и међусобно поштовање - додао је он.

          Руски лидер је у новогодишњем обраћању назвао војнике који учествују у специјалној војној операцији херојима и поручио да је цели народ Русије поносан на њих и да их подржава.

          Путин је свим руским породицама пожелео све најбоље, истакавши да историја сваке породице чини историју Русије - огромне, лепе и вољене Отаџбине.

           - Њену судбину стварамо сви ми, мултинационални народ Русије - нагласио је Путин.


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари