Путин: Запад би да од јединственог руског народа створи Московите, Уралце и још неке

ЗАЈЕДНИЧКИМ ЦИЉЕМ ЗАПАДНИХ ЗЕМАЉА НАЗВАО КОМАДАЊЕ РУСИЈЕ И ТЛАЧЕЊЕ ТИХ „КОМАДА“

* „То постоји у њиховим плановима. На папиру. Ми смо се трудили да о томе не говоримо док са њима градили односе. Да се Москва није супротстављала политици западних земаља, судбина народа Русије могла је да буде кардинално друкчија, нарочито судбина руског народа. Чак не знам да ли ће етнос какав је руски народ моћи да се сачува у свом данашњем виду“

________________________________________________________

          ЗАПАД има један циљ - да даље израстура бивши СССР и Руску Федерацију, па да их наводно такве приме у такозвану породицу цивилизованих народа, изјавио је Владимир Путин.

          „Они имају један једини циљ - да до краја растуре бивши Совјетски Савез и нарочито његов главни део - Руску Федерацију. А онда ће, кад поделе Русију на мале делове и ставе их под своју контролу да би нас тлачили, можда да и нас приме у такозвану породицу цивилизованих народа. Али, сваки део посебно“ – додатно је нагласио руски лидер у емисији ТВ канала Россия 1 „Москва. Кремљ. Путин“.

          Указао је да постоје документи који потврђују постојање планова Запада да подели Русију.

Прослава Дана заштитника Отаџбине

на московском стадиону "Лужњики"

          „То постоји у њиховим плановима. На папиру. Ми смо се трудили да о томе не говоримо док са њима градили односе. А све то реално постоји у њиховим плановима. На папиру“.

          Поново нагласивши да је заједнички циљ земаља Запада да раскомадају Русију на више делова и да их потом ставе под своју контролу,  упозорио је:

           „Да се Москва није супротстављала  политици западних земаља, судбина народа Русије могла је да буде кардинално друкчија, нарочито судбина руског народа. Чак не знам да ли ће етнос какав је руски народ моћи да се сачува у свом данашњем виду. Запад би да уместо јединственог руског народа створи Московите, Уралце и остале“.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари