Кадиров: Ово је срећно време – у крваво-огњеном месиву у Украјини рађа се нова Русија

ТВРДИ ДА ЈЕ СУКОБ СА ЗАПАДОМ БИО НЕИЗБЕЖАН И ДА ЈЕ БОЉЕ ШТО ЈЕ ПОЧЕО ДОК РУСИЈУ ПРЕДВОДИ ПУТИН

* Нагласио да се Русија у Украјини бори и са глобалним САТАНИЗМОМ и да би све ионако дошло, само касније, а да тада можда на челу Русије не би био Путин, који спасава огромну многонационалну земљу, уједно и цело урачунљиво човечанество, већ неки  либерални мекушац. Тада би великој држави дошао неминовни крај...

________________________________________________________

         ПРЕДСЕДНИК Чеченије Рамзан Кадиров најавио је рађање „нове Русије са неустрашивим ратницима и самопожртвованим трудбеницима“.

         „Тврдим да је ово срећно време, иако ова моја процена дешавања може на први поглед изненадити или шокирати неке људе. Зашто срећно?

         Прво, зато што би све ово ионако дошло. А тада можда на челу Русије не би био Путин, који спасава огромну многонационалну земљу, уједно и цело урачунљиво човечанество, већ неки  либерални мекушац. Тада би великој држави дошао неминовни крај...

         Друго, ми се на нашим новим (старим) територијама - у зони извођења специјалне војне операције - не боримо просто са бандеровским нацизмом и глобалним сатанизмом. У нашем истински тешком времену, управо ту се – у том крваво-огњеном месиву - рађа нова Русија неустрашивих ратника-хероја и самопожртвованих трудбеника“.

         Овоме је додао да ће на моћним  плећима Русије бити изграђена „уникална сила“:

         „За то нам је потребна једино Победа. Ми у њу верујемо свим срцем, а то значи да ћемо обавезно победити! Јер, мудраци су говорили: `Победе је достојан онај ко у њу највише верује“.

          Рамзан Кадиров има звање Херој  Чеченске Републике.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари