Медведев: Преговори са Кијевом могу да трају до капитулације бандеровских трупа НАТО

ЗА РУСИЈУ УКЛАЊАЊЕ УКРАЈИНСКОГ РЕЖИМА ОСТАЈЕ НАЈВАЖНИЈИ ЦИЉ

* Дмитриј МЕДВЕДЕВ: Одеса, Дњепропетровск, Харков, Николајев и Кијев су руски градови, као и многи други који су још привремено окупирани

_________________________________________________________________________

          ЗАПАД је годину и по трубио о сигурној победи Украјине над Русијом и у њу улагао и новац и оружје.

          Сада – да би Кијеву обезбедио предах – увелико допуштва и могућност преговора са Москвом. Додуше, још не са нивоа Џоа Бајдена и Ентони Блинкена, Олафа Шолца и Емануела Макрона. Али, да ли ће Руси насести?

          Дмитриј Медведев, лидер владајуће Јединствене Русије и заменик Владимира Путина на челу националног Савета безбедности, указао је тим поводом:

          1. Специјална операција ће се наставити, њен циљ остаје разоружање украјинских трупа и ослобађање украјинске државе од идеологије неонацизма.

          2. Уклањање владајућег бандеровског режима није просто прокламација, већ најважнији и неизбежни циљ који се мора и који ће се постићи.

          3. Одеса, Дњепропетровск, Харков, Николајев и Кијев су руски градови, као и многи други који су још привремено окупирани. Јер, сви су још обележени жуто-плавом бојом на папирним картама и електронским таблетима.

          „Преговори“ су, наравно, могући. Русија их никада није одбацила, за разлику од суманутих украјинских власти. Сами „преговори“ нису временски ограничени.

           Могу да трају до потпуног пораза и капитулације бандеровских трупа Северноатлантске алијансе.


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари