Јевреј Березовски би да формира хришћанску партију против Путина

ЛОНДОН И ВАШИНГТОН ПОНОВО МОБИЛИСАЛИ ОДБЕГЛОГ ОЛИГАРХА

КОЈИ ЖИВИ У ВЕЛИКОЈ БРИТАНИЈИ

Борис Березовски

  • Борис Березовски је открио да ће се његова будућа странка звати - Партија Васкрснућа или Хришћанско-демократска револуционарна партија Русије
  • Као циљеве своје нове партије означио је: преокретање паганског менталитета Руса у хришћански и смену режима. Дакле: за Березовског - Руси уопште нису хришћани, а руско прaвославље је - паганство!

        РУСКИ одбегли бизнисмен јеврејског порекла Борис Березовски, који живи у Великој Британији, објавио је да ће основати „хришћанску партију чији ће задатак да бити обарање режима“.  Дакле: поново га Лондон и Вашингтон мобилишу против Владимира Путина.

        Березовски је открио да ће се његова будућа странка звати -  Партија Васкрснућа или Хришћанско-демократска револуционарна партија Русије.

        Да све буде комплетирано, као циљеве своје нове партије означио је: преокретање паганског менталитета Руса у хришћански и смену режима. Дакле: за Березовског - и оне који га подржавају из Лондона и Вашингтона - Руси уопште нису хришћани, а руско парвославље је - паганство!

        Што је такође симптоматично, изјавио је да не сматра да његово чедо не треба да буде регистровано.  

        „Прворазредни задатак наше партије је смена лоповског режима. Зато би, у крајњој линији, било чудно тражити од злочинаца да дају живот (регистрацију) својим гробарима. Штавише, регистрација било које партије код путинских нелегалних институција и сама би била нелегитиман чин и означавала договор њених оснивача са Кремљом. Нама регистрација није потребна, већ благослов за крсташки поход против паганског мрачњаштва, за живот у слободи и љубави“ - пише Березовски.  

        Биће занимљиво видети: од кога ће затражити „благослов за крсташки поход против паганског мрачњаштва“. Можда од Ватикана...

        Крајем фебруара Березовски је користио социјалну мрежу Facebook да би се пред грађанима Русије „покајао“ због своје грамзивости и гажења слободе говора. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари