МИХАЛКОВ: Ако не изаберемо Путина, то ће бити катастрофа за Русију!

РУСКИ ЛИДЕР МОЖЕ НАСТУПИТИ НА ЗАВРШНОМ МИТИНГУ

СВОЈИХ ПРИСТАЛИЦА У МОСКВИ

Путин и Михалков

  • Опозиционе тврдње о нелегитимности мартовских председничких избора, директан су пут ка хаосу у земљи, упозорио је сународнике најпознатији живи руски филмски режиер Никита Михалков

        ПРИСТАЛИЦЕ руског лидера, које 23. фебруара организују велики завршни митинг у Москви уочи председничких избора 4. марта, саопштиле су да очекују да се на њему појави сам Владимир Путин. Чак и да им се обрати.

            Портпарол руске владе, Дмитриј Песков, признао је да постоји „неколико сценарија“ Путиновог „могућег присуства митингу“ који ће бити одржан у окворима олимпијског спортског центра Лужники.

            Путин претходном митингу својих присталица, који је на Поклоној Гори окупио око 140.000 људи, није присуствовао.

            Нешто пре Пескова, огласио се најпознатији живи руски филмски режисер Никита Михалков, који је иначе један од Путинових повереника у изборној кампањи, и оценио да „Владимир Владимирович на предстојећим изборима нема достојног ривала“.

            Што је можда још индикативније, Михалков је истовремено нагласио да се иза изјава опозиције да ће избори 4. марта „бити фалсификовани“ крије „покушај дестабилизације ситуације у земљи“. У овом контексту, указао је да су појединачне нерегуларности на минулим парламентарним изборима биле плод намере појединаца у провинцији да се „додворе Кремљу“, чиме су само дискредитовали власт, па наставио:

            „Опозиционе тврдње о нелегитимности мартовских председничких избора, директан су пут ка хаосу у земљи. А што се самих избора тиче, без обзира на лицитирања - поштени, непоштени... ми други пут немамо. А између оних који ће на њима учествовати, побеиће, наравно, Путин. Јер, од осталих кандидата - нема се ко изабрати”.

            Наш проблем је што Путин нема реалног конкуретна, подвукао је Михалков и закључио: „Ако не изаберемо Путина - то ће бити катастрофа за нашу земљу”. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари