Путин на фестивал стигао на челу колоне од 50 бајкера!

РУСКИ ПРЕМИЈЕР ПОНОВО ИЗНЕНАДИО И ДОМАЋУ И СВЕТСКУ ЈАВНОСТ

  • Путин у црноморски лучки град Новоросијск -  на 16-ти национални бајк-фестивал који приређује омладинска организација „Ноћни вукови“ – стигао возећи Harley-Davidson троточкаш

  • Целу последњу деоницу Путин – заједно са вођом „Ноћних вукова“ - био на челу колоне, а учесницима фестивала рекао: „Историјско памћење је величанствени цемент који јача јединствену и недељиву велику Русију“

     РУСКИ премијер Владимир Путин не престаје да изхненађује и домаћу  и светску јавност. Јер, управо је у велики јужноруски град Новоросијск стигао на челу колоне од 50 бајкера! При том је – возећи Harley-Davidson троточкаш - целу последњу деоницу био на челу колоне.

     Путин је у ову  црноморску луку дошао на 16-ти национални бајк-фестивал који приређује омладинска организација „Ноћни вукови“. Са „камарадима“ се, у складу са њиховима правилима, срео на једном `усамљеном паркингу`, где га је први поздравио вођа „Ноћних вукова“ Александар Залдостанов по надимку Хирург.

     Њих двојица су се и раније сретали, не једном, па су се поздравили као стари пријатељи. Руски премијер се руковао и са свим осталим „вуковима“ који су се нашли у близини.

     Хирург је Путина обавестио о „садржају фестивала“, нагласивши да су његови организатори „сачували све најбоље из претходних година и унели нове елементе“. На ово је Путин приметио: „Никад се не треба понављати, треба увек стремити напред“.

     „Основна бајкерска маса“ је премијера дочекала узвицима: „Радујемо се што Вас опет видимо“. Насмејани премијер је показао руком у правцу Новоросијска и `командовао`: „Крећемо!“ Колону су предводили он и Хирург.

     Одмах по доласку у Новоросијск, руски лидер се попео на фестивалску трибину и окупљеној омладини прво рекао: „Хоћу, браћо, да вам кажем да је веома лепо што не заборављате хероје наше прошлости. А историјско памћење је величанствени цемент који у једну, јединствену и недељиву росијску нацију повезује људе различитих народа, етноса и религија. Оно јача јединствену и недељиву велику Русију“.

     Путинов прес-секретар открио је новинарима да премијер мотоцикл сматра „најдемократскијим видом транспорта“. Иначе,  ВВП у Новоросијск није дошао на Harley-у на којем се прошле године довезао у Севастопољ. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари