ПУТИН: Потребан нам је ритмичан градитељски рад без потреса и револуција

РУСКИ ЛИДЕР ПОЗВАО СУНАРОДНИКЕ ДА 4. МАРТА

- НА ПРЕДСЕДНИЧКИМ ИЗБОРИМА - НАПРАВЕ „СВЕСНИ ИЗБОР“

Владимир Путин

  • Да бисмо решили све задатке који нас чекају, потребна нам је максимална консолидација свих снага друштва. Потребан нам је ритмичан градитељски рад без потреса и револуција - поручио је Владимир Путин грађанима Руске Федерације

        РУСКИ лидер Владимир Путин - који ће се 4. марта на председничким изборима борити за трећи мандат шефа државе - позвао је сународнике да изађу на гласачка места и да „направе свесни избор“.

        „Драги пријатељи, свако од нас ће 4. марта имати прилику да каже своју реч, да изрази своју грађанску позицију. Тако ће цео народ моћи да одреди даљу судбину Русије“, нагласио је Путин.

        Обративши се нацији из сибирског града Кизил, Путин је признао да му је подршка већине помогла да у тешким временима успешно заврши борбу са тероризмом, да поврати територијалну целовитост земље, подигне економију и парира последицама светске економске кризе. Потом је наставио:

        „Све што смо урадили, урадили смо заједно. За нама су несумњива достигнућа којима се можемо поносити. Има, наравно, и проблема и неправди. Али, ми знамо шта треба да чинимо. Да бисмо решили све задатке који нас чекају, потребна нам је максимална консолидација свих снага друштва. Потребан нам је ритмичан градитељски рад без потреса и револуција“.

        Путин је истовремено исказао пуну веру у „снагу зеједничке решености свих у Русији да преобразе своју земљу“.

        „Остварићемо своје циљеве ако учинимо апсолутно неприхватљивим сваку неправичност и остваримо једнакост свих пред законом. Драги моји, ви ћете на изборима 4. марта одлучити у чије ћете руке предати судбину Русије и будућност наше деце. На вама је да одлучите. Ви сте на потезу“, поручио је Путин сународницима.       

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари