ПУТИН: Ја са тим живим од ‘99, а ти што планирају атентате - нека се боје нас

РУСКИ ЛИДЕР ПОВОДОМ ОТКРИЋА

ЈОШ ЈЕДНОГ ПРИПРЕМАНОГ АТЕНТАТА НА ЊЕГА

  • Ако бих се сталано бојао - са тим не би могло да се живи
  • Упитан - да ли планира да појача сопствено обезбеђење - Владимир Путин је истакао: „А зашто?! Људи који су у мом положају - морају да живе са свешћу о могућем атентату. То никада не сме да утиче на обављање функције“

        РУСКИ  премијер и главни председнички кандидат - Владимир Путин - открио је да је покушаја атентата на њега било и раније и нагласио да се он не боји таквих претњи.

        „Ја са тим живим још од 1999. године. Стално живим са тим. Шта да човек са тим уради? Ако бих се сталано бојао - са тим не би могло да се живи. Зато: нека се они (терористи) боје нас“, одговорио је Путин на новинарско питање `да ли се бојите да би на вас мога о бити извршен атентат`?

        Планови атентата, додао је руски лидер, само се нижу, па је зато у своје време била формирана специјализовано одељење за онемогућивање таквих акција.

        Путин је на крају подвукао: „Тих што планирају атентате не треба се бојати. Нека се они боје нас. Уосталом, мени покушаји атентата никада нису сметали да радим, а неће ни убудуће.“   

        Упитан - да ли планира да појача сопствено обезбеђење - Владимир Путин је истакао: „А зашто?! Људи који су у мом положају - морају да живе са свешћу о могућем атентату. То никада не сме да утиче на обављање функције“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари