Путин одушевљен Бурановским бабушкама и жели да их посети

ИЗРАЗИО НАДУ ДА ЋЕ УСКОРО МНОГИ ГЛЕДАОЦИ У РУСИЈИ

И МОСКВИ МОЋИ ДА СЛУШАЈУ ЊИХОВЕ КОНЦЕРТЕ

Бурановскe бабушкe

  • Председник РФ из медија сазнао да само у сеоском савету Буранова постоји телевизор. Један једини на читаво село и нема сумње да ће се то после његове посете променити

        ПРЕДСЕДНИК Русије Владимир Путин је честитао Бурановским бабушкама успешан наступ и друго место на Песми Евровизије и изразио жељу да их посети у њиховом селу и лично се упозна с њима, саопштава прес служба Кремља.

        У финалу Евровизија-2012, у главном граду Азербејџана Бакуу, Бурановске бабушке су освојиле „сребрну медаљу“ са песмом Party For Everybody, заслуживши 259 поена гледалаца и професионалног жирија.

        Искрено честитам Бурановским бабушкама које су освојиле друго место на такмичењу за песму Евровизије“ - пренела је прес служба Кремља речи Путина.

        Председник Русије је одушевљен „са каквим талентом и жаром су Бурановске бабушке извеле свој такмичарски програм“. Он је рекао да је извођење песме и на удмуртском језику добар начин популаризације многонационалне културе земље.

        Путин је изразио наду да ће ускоро многи гледаоци у Русији и Москви моћи да слушају концерте Бурановских бабушки.

        „Путин намерава да у скоро време посети Удмуртију и лично се упозна са бабушкама, да обиђе њихово село и види како живе његови житељи и увери се да ли је стварно тако лоше са телевизијом. Председник је на основу писања медија сазнао да само у сеоском савету постоји један телевизор. Један на читаво село“ - истиче прес-служба председника РФ.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари