Серијски убица и канибал

У РУСКОМ ГРАДУ БЈЕЛИНСКИ УХАПШЕН МАНИЈАК КОЈИ ЈЕ

ПРИЗНАО ЗЛОЧИНЕ ЗА КОЈЕ ЈЕ ВЕЋ ОСУЂЕН ДРУГИ ЧОВЕК

        ЖИТЕЉ руског града Бјелински, 24-годишњи Александар Бичков, ухапшен је због основане сумње да је починио шест убистава.

        Неки ће, можда, помислити - имајући на уму да је Француз алжирског порекла Мохамед Мера побио најмање седам људи - да хапшење Бичкова „и није нека вест“. На жалост, нису у праву.

        Постоје индиције да списак људи које је  Бичков „лишио живота“ ни издалека није коначна, а - што је још страшније - да је он канибал и да су његове жртве напросто „нестајале“.

        Бичков је убијао ножем, а полиција тврди да је пронашла његов дневник у којем је описао своје „подвиге“. Објавила је такође:  да је он идентификовао своје жртве по фотографијама и да је признао још неколико свирепих убистава.

        Озбиљни московски дневни лист „Известија“ објавио је да полиција верује да је Бичков неким својим жртвама вадио јетру - да би је појео!       

        У Бјелинском живи осам хиљада људи, а „тајанствени нестанци“ - углавном алкохоличара и оних који су живели сами - почели су 2009. године.

        Да све буде чудније, за убиства која је признао Бичков, суд у Бјелинску већ је осудио и отправио на принудно лечење инвалида треће групе Александра Жуплова...

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари