Стаљин није био злочинац

НИКО ОД ЛИБЕРАЛА НИЈЕ СЕ ДОСАД УСУДИО ДА МУ ОРГАНИЗУЈЕ СУЂЕЊЕ

  • Од 1921. до 1. фебруара 1954. године због контрареволуционарног злочина у СССР је било осуђено 3 777 380 људи, од тог борја на смртну казну - 642 980
  • Дакле: 642 980 људи за 33 осуђено на смртну казну, а „десетине милиона” су - смишљена лаж дестаљинизатора и непријатеља наше земље

Пише: Николај Стариков

         ОМИЉЕНА таза либерала – „Стаљин – злочинац” - руши се као кула од карата само једним аргументом: после његове смрти 1953. године свашта се о њему говорило, објављивали су разна документа и оптуживали ga за разне злочине. Међутим, чак и у најбурнијим годинама „тријумфа демократије” нико се од либерала није усудио да организује судски процес над Стаљином.

         Зашто? Па, зато што би се управо на том судском процесу испољила истина која би онемогућила dа се Стаљин назива злочинцем. О овоме и још многим стварима расправљао сам са либералним историчарем и водитељем у емисији „Радио Слободе”.

         Пошто није било судске пресуде - нема никаквих основа називати Стаљина злочинцем.

         Оно што знају историчари, оно што знају патриоти, коначно себи крчи пут и у либералним медијима. Имам у виду тачне, неоспорне цифре.

         Надам се да сам успео убедљиво да докажем да Стаљин никада није био злочинац, Горбачов је био свесни издајник, а одвајање било које територије од Русије је почетак највеће трагедије нашег народа и зато се то никада не сме десити.

         Само желим да кажем да је најнеочекиваније, у полемици, било то што се мој опонент из „демократских снага” на крају потпуно сложио са мном да нема говора о десетинама милиона жртава Стаљина и да се то уопште није догодило. И, за разлику од Николаја Сванидзеа (либерала, историчара и телевизијског водитеља) који је избегао да расправља о чињеницама, он је признао:

         На основу извештаја, који су за Никиту Хрушчова у фебруару 1954. године припремили Генерални тужилац СССР Р. Руденко, министар унутрашњих послова СССР С. Круглов и министар правде СССР К Горшењин, у периоду од 1921. г. до 1. фебруара 1954. г., тј. за 33 године - колегијум ОГПУ, „тројке” НКВД, Посебна саветовања, Војни Колегијум, судови и војни трибунали, осудили су због контрареволуционарног злочина 3 777 380 људи, од којих је на смртну казну било осуђено 642 980.

         (Извор: Д. Лисков. Стаљинске репресије, Велика лаж ХХ века. — М: Јауза, Ексмо, 2009).

         P. S. Запамтите ову цифту: 642 980 људи за 33 године било је осуђено на смртну казну.

         „Десетине милиона” - то је свесно смишљена лаж дестаљинизатора и непријатеља наше земље.

         Овако се треба односити према њиховим лажима и према њиховим речима.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари