ДОДИК: Чавићева и Иванићева политика је упропастила Српску

НАЗВАО ИХ „РЕЦИКЛИРАНИМ ПОЛИТИЧАРИМА“

СА КОЈИМА БИ ЕШДАУН ДА ГРАДИ „НЕКУ НОВУ БИХ“

          ПОЛИТИКА садашње опозиције упропастила је Републику Српску и та промашена политика не може донети никакве промене - оценио је лидер СНСД-а Милорад Додик.

          Коментаришући данашње потписивање споразума ПДП-а и НДП-а о заједничком наступу на предстојећим изборима, Додик је рекао да је њихово право да се удружују, али да јавност зна да је реч о рециклираним, промашеним политикама и политичким лидерима.

          „Зна се да су (Младен)Иванић и (Драган) Чавић у најтежим временима за Српску изгубили огроман број надлежности и то се све уклапа у један концепт који је већ одавно знан, а то је покушај да у Српску дођу такозване мекше политичке структуре“, истакао је Додик.

          Он је напоменуо да је недавно о тој теми говорио и бивши високи представник у БиХ Педи Ешдаун, који је најавио да ће са тим структурама међународна заједница да гради „неку нову БиХ“.

          Додик је рекао да је пуно право опозиције да се удружује, али да је ово само маркетиншки трик за привлачење пажње, и да се од њих не може очекивати ништа ново, а поготово не да они буду део неке атмосфере коју називају - промене.

          „Требају прво себе да промене, а нису се променили, осим што изгледају горе него што су изгледали раније. Данас немају никакав програм, њихова политика је политика мржње и подела и политика која нема никакав концепт. Они не знају да се баве политиком, јер њихова је политика само реванш и освета. Политика која је раније упропастила Републику Српску не може да донесе никакве промене“, поручио је Додик.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари