Додик: Нападача на Вучића је ослободила Босна – земља која нема смисла

„ВЕЋ ГОДИНУ ДАНА ПОКУШАВАЈУ ДА ОБЈАСНЕ ДА ЈЕ ВУЧИЋ САМ СЕБЕ НАПАО, ДА ЈЕ ОН КРИВ”

  • Александар ВУЛИН:”Исто овако је пре и свака српска жртва била агресор. Сећате се да је пре доласка Вучића у Сребреници говорено како ће бити страшно ако не дође, па када је дошао онда је страшно што је дошао, а на крају су покушали да га убију и опет је он испао крив. Нађите ми једну земљу у свету која би ослободила особу која је покушала да убије премијера друге земље. Каква је то земља и правосуђе?!”

          МИЛОРАД Додик, председник Републике Српске прокоментарисао је обуставу истраге око напада на Александра Вучића премијера Србије речима, “то је Босна земља која нема смисла”.

          “Ако се хтело држати до дигнитета - онда се морало процесуирати. Али, Суд БиХ је зато и основан да би се судило Србима, а не неделима учињеним према Србима”, казао је Додик.

          На изјаву Садика Ахемтовића, који је рекао да је српски премијер напао сам себе у Сребреници, Додик каже да маргиналне ликове не треба коментарисати:

          “Он мисли да, ако да јаку изјаву и још ако се ја закачим на то, да је успЕо. Ради се о једном тривијалном типу који још није успЕо да се извуче из онога за шта је процесуиран, тј. да је малолетне девојчице присиљавао на свашта. Није достојан да га коментаришем, замислите само тај мозак”.

          Министар рада, запошљавања, борачких и социјалних питања Србије Александар Вулин је казао да уместо да се суди онима који су покушали да убију Александра Вучића, суди се њему:

          “Већ годину дана покушава се објаснити да је Александар Вучић сам себе напао, он је крив. Он јесте крив само што није пристао да уз српски народ стоји одредница геноцид, он јесте крив што је дошао и поклонио се жртвама другог народа, али у исто време није понизио и свој. Али, ипак најкривљи је од свега што је преживео и опростио онима који су покушали да га убију, а они нису њему што је жив”.

          Вулин је истакао да се ништа друго не покушава урадити већ да се објасни да је жртва крива:

          “Исто тако је пре и свака српска жртва била агресор. Сећате се да је пре доласка Вучића у Сребреници говорено како ће бити страшно ако не дође, па када је дошао онда је страшно што је дошао, а на крају су покушали да га убију и опет је он испао крив. Нађите ми једну земљу у свету која би ослободила особу која је покушала да убије премијера друге земље. Каква је то земља и правосуђе?!”

          http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Dodik-Bosna-zemlja-koja-nema-smisla...

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари