ДОДИК: Не бојим се хапшења, иако иза хајке стоје муслиманска политика и стране амбасаде

ГОДИНАМА МЕ ПРАТЕ ОБАВЕШТАЈНЕ СЛУЖБЕ И НИКАД НИШТА НИСУ ПРОНАШЛЕ

Милорад Додик

  • „Монтирана политичка завера. У Сарајеву још важи османлијска политика ,кадија те тужи, кадија ти суди’. Пошто нисам поданик Запада, нити ратни злочинац, сад желе да ме представе као криминалца. Али се не обазирем... Мене је народ изабрао и тако ће бити док се народ не предомисли“

        ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик изјавио је да се нимало не плаши хапшења, нити наводне финансијске истраге Тужилаштва БиХ против њега, оцењујући да је реч о монтираној политичкој завери, са циљем урушавања Републике Српске.

        Додик је истакао да је реч о класичном политичком прогону, јер га већ годинама појединци криминализују разним измишљотинама и без икаквих доказа.

        „Немам проблем са законом. По повратку из Македоније, ко зна који пут сам прочитао вест да ће ме ухапсити, да ми претресају кућу и банковне рачуне. Верујте ми, после тога сам мирно спавао као беба неких осам сати. Ето, толико ме је уплашила најава“, рекао је Додик за београдски лист „Информер“.

        Председник Републике Српске је истакао да његови политички противници могу слободно да пошаљу истражитеље из целог света, али да ни они ништа спорно неће наћи.

        „Нисам починио ниједно кривично дело. Годинама ме прате све међународне обавештајне агенције, али никад нису пронашли ништа против мене“, рекао је Додик.

        Он је навео да је Тужилаштво у Сарајеву пре четири године испитивало продају државних објеката и одустало, јер нема малверзација.

        Према његовим речима, ово је наставак муслиманске политике, коју помажу западне амбасаде, а чији је циљ урушавање Републике Српске.

        „Монтирана политичка завера. У Сарајеву још важи османлијска политика ,кадија те тужи, кадија ти суди’. Пошто нисам поданик Запада, нити ратни злочинац, сад желе да ме представе као криминалца. Али се не обазирем... Мене је народ изабрао и тако ће бити док се не предомисли“, закључио је Додик

        Срна

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари