ДОДИК: Даће Бог да се БиХ што пре распадне!

ПОВОДОМ НЕГАТИВНОГ РЕВИЗОРСКОГ ИЗВЕШТАЈА О ПОСЛОВАЊУ ИНСТИТУЦИЈА БИХ, ОЦЕНИО ДА ТА ТРУЛА ЗЕМЉА НЕ ЗАВРЕЂУЈЕ ДА ПОСТОЈИ

        ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас, поводом негативног ревизорског извештаја о пословању институција БиХ, да је БиХ трула земља и да је јасно да ионако не завређује да постоји.

       „БиХ бележи стално елементе немогућности свог постојања, а један од њих је не само та ревизорска прича него несумњиво и недавни наступ Бакира Изетбеговића на Генералној скупштини УН“, рекао је Додик у Београду медијима из Републике Српске.

       Додик је навео да Изетбеговићев наступ и оно што је рекао нису били усаглашени, а требало је да буду у складу са Уставом.

       „Али, очигледно је да је БиХ у фази дефинитивног распада који, наравно, може да траје дуже и брже, а што се мене тиче - да Бог да се распала, што је могуће пре“, рекао је Додик.

       Канцеларија за ревизију институција БиХ дала је негативно мишљење у Извештају о ревизији Извештаја о извршењу буџета институција БиХ за 2011. годину, рекао је главни ревизор БиХ Миленко Шего.

       Председавајући Председништва БиХ Бакир Изетбеговић рекао је недавно пред Генералном скупштином УН да је „задњи тренутак да међународна заједница избегне да понови исту, катастрофалну грешку у Сирији, каква је довела до геноцида у Сребреници“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари