ДОДИК: У Сребреници није било геноцида!

САРАЈЕВУ ПОРУЧИО: СРБИ СУ ДОБРИ ЉУДИ, ПОНОСАН НАРОД,

ДОБРИ СУ И БОШЊАЦИ КАО НАРОД, АЛИ ИМ ЈЕ ЛОША ПОЛИТИКА

  • Од Сребренице се све време прави лоше место за Србе, тврдњом да је овде почињен геноцид. Тврдим да овде није почињен геноцид. Није било геноцида! Постојао је план по којем су одређени странци и бошњачки политичари хтели да нам наметну кривицу и одговорност за нешто што нисмо учинили - нагласио је Милорад Додик

        ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик поновио је да у Сребреници није било геноцида,.

        Учинио је то, наступивши на политичком скупу управо у Сребреници.

        „Стало ми је да се Сребреница развија и да више Срби не буду запостављени и понижени као што су то до сада били. Политичким круговима из Сарајева и појединим међународним представницима била је потребна прича, која је просипана, да су Срби лоши момци, а Бошњаци жртве. То мора престати! Срби су добри људи, поносан народ, добри су и Бошњаци као народ, али им је лоша политика“ казао је Додик.

        „За злочине који су се десили у Сребреници, треба да одговарају они који су их починили, али се не сме занемарити одговорност и са друге стране - за 28.000 српских жртава. Одговоре на ова питања треба да дају судови, а не било ко из политике и од политичара“ поручио је председник РС.

        У Сребреници ће 7. октобра, као и у свим другим општинама у БиХ, осим у Мостару, одржати локални избори.

        А Додик на истом скупу још рекао:

        „Од Сребренице се све време прави лоше место за Србе, тврдњом да је овде почињен геноцид. Тврдим да овде није почињен геноцид. Није било геноцида! Постојао је план по којем су одређени странци и бошњачки политичари хтели да нам наметну кривицу и одговорност за нешто што нисмо учинили“ казао је Додик.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари