ЧЕДА: Нисмо издајници!

СВАКА ПТИЦА СВОМЕ ЈАТУ

ГЛАВНИ  ОДБОР АСОЦИЈАЦИЈЕ СЛОБОДНИХ И НЕЗАВИСНИХ СИНДИКАТА ОДЛУЧИО ДА ПОДРЖИ ПРЕОКРЕТ

  • Вук ДРАШКОВИЋ: На лицима 95 одсто људи у Србији више нема наде. Точак такозване демократске транзиције бездушно је погазио све оне који су 10 година жртвовали за сан о другачијој Србији
  • Чедомир ЈОВАНОВИЋ: Они који су нас до данас водили, довели су нас довде где се налазимо, а они који показују највећу амбицију да нас воде од сутра, ни по чему се не разликују од ових првих. То је опис политике Демократске странке и Српске напредне странке
  • ФАКТИ: Неки странац би могао помислити: српски пророци. Само, једна прастара истина важи и за Чеду и Вука у гладној Србији: мало је чудо видети ситог и више него добростојећег пророка!

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Пут Србије ка Европи не сме да има алтернативу, ако желимо да зауставимо свеколико пропадање и људи и државе, поручио је данас председник Српског покрета обнове (СПО) и један од лидера Преокрета Вук Драшковић.

        „На лицима 95 одсто људи у Србији више нема наде. Точак такозване демократске транзиције бездушно је погазио све оне који су 10 година жртвовали за сан о другачијој Србији“, рекао је Драшковић на седници Главног одбора Асоцијације слободних и независних синдиката (АСНС).

        Главни одбор АСНС одлучио је да подржи Преокрет и прикључи се акцијама овог покрета.

        Драшковић је подсетио да Србија највећи део својих производа извози управо у Европску унију (ЕУ), као и да милион њених грађана ради у земљама Уније.

        „Да није тих људи и њихове помоћи коју шаљу овде, у овој земљи, од Бога богатој, одавно би владала глад“, указао је Драшковић.

        Председник Либерално демократске партије (ЛДП) Чедомир Јовановић је члановима АСНС поручио да нису издајници, ако говоре истину.

        „Ако улазите у политику, треба да знате да нисте издајници, већ највеће патриоте, ако кажете истину о Косову и искрено бринете за људе који живе тамо, о привреди, о гасном споразуму са Русијом, о пензијама, пореској политици... ви радите најчаснији посао“, рекао је Јовановић.

        Ова земља, констатовао је лидер ЛДП, није пропала зато што је лоша и неспособна, већ је пропала због погрешне политике.

        „Они који су нас до данас водили, довели су нас довде где се налазимо, а они који показују највећу амбицију да нас воде од сутра, ни по чему се не разликују од ових првих“, оценио је Јовановић.

        „То је“, према његовим речима, „опис политике Демократске странке и Српске напредне странке“.

 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари