Голац: Нико не зна ко је одговоран за мајице?!

ГОДИНАМА СЕ БАВИМО ПОСЛЕДИЦАМА, А УЗРОК СЕДИ У ЛОЖИ И КРЕИРА ПОЛИТИКУ ПАРТИЗАНА

• Не знам да ли ће Партизан бити санкционисан, али све ово је, по мом мишљењу, ван оквира спорта, никада нисам то разумео и не прихватам да будем део тога, каже Иван Голац
 

        Фудбал у Србији већ дуго није најважнија споредна ствар. Игре Црвене звезде и Партизана су далеко од просечног, али оно што још више боли праве заљубљенике у ову игру је чињеница да су навијачи постали главна сила „вечитих ривала”.

        Они ведре и облаче, а најбољи показатељ је претходни викенд, где су и фудбалери и кошаркаши Партизана обукли мајице са ликом ликвидираног навијача Александра Станковића. Управо то је коментарисао и некадашњи фудбалер црно-белих легендарни Иван Голац:

        - Не знам да ли ће Партизан бити санкционисан, али све ово је, по мом мишљењу, ван оквира спорта, никада нисам то разумео и не прихватам да будем део тога. Видите, да ли је могуће да нико не зна ко је одговоран за те мајице, када питате председника, он не зна о чему се ради. Руководство треба да одговара. Све је некако тмурно и затворено, годинама се бавимо последицама, а узрок седи у ложи и креира политику великог клуба као што је Партизан - јасан је Голац.

        Голац се присећа времена када је према фудбалерима постојао респект, када су чланови управе ревносно обављали послове и тога какву су улогу имали навијачи.

        - Навијачи су важни, да се разумемо, али у моје време је то било некако величанствено и достојанствено. Када сам ја играо клуб је био клуб, играчи играчи, а навијачи навијачи. Заједничко нам је било да сви дамо максимум на терену и трибинама када се игра утакмица. Ствари које се дешавају последњих година су чудне и дошле су са других простора, ми смо их прихватили и немају никакве везе са спортом.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари