Ипак Арсенал води Митровића

ИТАЛИЈАНСКИ СКАЈ СПОРТ ОБАЈВИО ЈЕ КАСНО УВЕЧЕ,

ЛОНДОНСКИ КЛУБ КУПУЈЕ ТАЛЕНТОВАНОГ НАПАДАЧА ПАРТИЗАНА

        „БОМБА“ је пала на крају вечери. Италијански „Скај Спорт“ који минут пре поноћи објавио је информацију, позивајући се на изворе из Лондона, да је Арсенал почео преговоре за куповину нападача Партизана Александра Митровића и да се до краја недеље очекује да се посао заврши!

       Вест се брзином муње проширила и на Острво и на Балкан, али ће званична потврда морати да сачека, пошто су претходних дана други селили талентованог голгетера и у Порто, Андерлехт, Динамо Кијев...

       Нема дилеме да ће Митровић бити звезда прелазног рока у Србији, пошто је његов вршњак Лазар Марковић увелико продат, па је само питање за коју суму и на које одредиће ће се на крају упутити. Арсенал је, кажу Италијани, на корак од потписа, нападач Партизана је запао за око Арсену Венгеру, познатом по томе што воли да ради и развија младе играче у звезде.

       Раније током дана стигла је вест и да је Генк спремио пет милиона евра да купи Митровића. Посредством менад`ера Марка Радановића, сина нашег прослављеног репрезентативца Љубомира Радановића, први човек овог белгијског клуба Херверт Хоубен је успоставио контакт са челницима Партизана и поручио:

       - За Митровића нудим пет милиона евра!

       „Проблем“ је само што црно-бели верују да могу да зараде више, пошто су одбили понуду Порта која је износила шест милиона. Остаје да се види колико је онда спреман да издвоји Арсенал и да ли би Митровић одмах отишао на Острво или би тренер Вук Рашовић успео некако да оствари жељу да задржи сјајног нападача макар до краја квалификација за Лигу шампиона.

       Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари